Reklam

“Plaj Futboluna Görkemli Açılış”

2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabı, İl ve İlçe Protokolünün katılımıyla görkemli bir törenle açılışı yapıldı.

“Plaj Futboluna Görkemli Açılış”

2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabı, İl ve İlçe Protokolünün katılımıyla görkemli bir törenle açılışı yapıldı.

“Plaj Futboluna Görkemli Açılış”
30 Temmuz 2019 - 18:54

2019 TFF Plaj Futbolu Ligi Karasu etabı açılış programına Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu Belediyesi Başkan Vekili Esra Bıyıklıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlyas Balcı, İlçe KYK Müdürü Taner Gürkan, Sakaryaspor Eski Başkanı Cevat Ekşi, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Yerel Basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Karasu Belediyesi, Volkan Medya, Recep Kurt ve Yusuf Parlak’ın katkılarıyla Karasu Sahil Parkta gerçekleştirilen organizasyonda Yalı Sahil, Akyurt İnşaat, Ozanlar Gücü, Kuzeyin Çocukları, Togaylar, Namazgâh Real Çelik Kapı, Kocaali Yeni Mahalle ve Dülger Pansiyon takımları mücadelede ter dökecekler.
2019 Türkiye Plaj Futbolu Ligi Karasu etabında 8 takımın yer alacağı müsabakalar, Türkiye genelinde Temmuz ayında başlamış olup Ağustos ayı içerisinde de farklı merkezlerde organize edilecek.

“Takımlara Başarılar”
Açılış konuşmasında İlçede gösterilen sportif faaliyetlerin öneminden bahseden Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde önemli bir turnuvanın daha açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Plaj futbolu, izleyicilerine heyecanlı ve aynı zamanda eğlenceli anlar da yaşatan önemli bir organizasyon. Önemli olmasının sebebi hem spor açısından hem de İlçemizin tanıtımı açısından önemi büyük olan bir turnuva. Spora değer veriyoruz, sporu önemsiyoruz. Yapılan spor hangi branşta olursa olsun her zaman destekçisiyiz, yeter ki halkımız, profesyonel olmasa da boş vakitlerini spor yaparak geçirmek istesin. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor ve müsabakaların centilmence geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Mercan’ın konuşmalarının ardından il ve ilçe protokolü, hakem düdüğü ile birlikte açılış vuruşunu yaptılar. Açılış ve kokteyl ile birlikte bayan futbol takımları gösteri maçı gerçekleştirdi. Maç aralarında ve maç esnasında 41 Bando Grubu izleyicilere müzik adına güzel dakikalar yaşattı. Aynı zamanda Oktay Sarı’nın eşsiz maç anlatımı ise izleyicilerin takdirini topladı. Bayan futbol takımlarının gösteri maçı sonrasında Kuzeyin Çocukları ile Yalı Sahil Sporun maçları ile turnuva start aldı.
 

YORUMLAR