Reklam

ÖZLÜ’DEN DÜZCE GÜNLERİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 8 gün süren Dünya Düzce Günleri etkinlikleri kapsamında gönüllerince eğlenen ve Anıtpark meydanını dolduran Düzcelilere teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Özlü mesajında, Düzce’nin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “ Düzce, kültür ve sanat şehri haline gelecek” dedi.

ÖZLÜ’DEN DÜZCE GÜNLERİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 8 gün süren Dünya Düzce Günleri etkinlikleri kapsamında gönüllerince eğlenen ve Anıtpark meydanını dolduran Düzcelilere teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Özlü mesajında, Düzce’nin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “ Düzce, kültür ve sanat şehri haline gelecek” dedi.

ÖZLÜ’DEN DÜZCE GÜNLERİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI
10 Ağustos 2022 - 10:13

Dünya Düzce Günleri, 1-8 Ağustos tarihleri arasında çeşitli etkinliklerve konserler serisi ile gerçekleştirildi. Dünya Düzce Günleri temasıyladüzenlenen festival; eğlenceli yarışmalar, gösteriler, halk oyunları,sürpriz etkinlikler, stantların yanı sıra muhteşem konserlere de evsahipliği yaptı. Dünya Düzce Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenlereve katılımcılara teşekkür eden Başkan Özlü, “Muhteşem bir 8 güngeçirdik. Vatandaşımızın ilgisi ve katılımı çok yüksekti. Herkeseteşekkür ederim” dedi.
STANTLAR ON BİNLERCE VATANDAŞI AĞIRLADITürkiye’de 8 gün boyunca yapılan ilk festival olan Dünya DüzceGünleri’nde Düzce Belediyesi Kent Konseyi koordinasyonunda 58 kadıngirişimci stant açarak el emeklerini satma fırsatı buldu. Yiyecekten elemeği nakışlara, Düzce bıçağından Düzcespor formasına, Düzce gazozundanhediyelik eşyalara kadar birçok ürün Düzceliler tarafından büyük ilgigördü.Ayrıca başta belediye olmak üzere birçok kurum çalışmalarınıziyaretçilere tanıtma fırsatı yakaladı. İlçe belediyeleri de kendistantlarını kurarak yöresel ürünlerini vatandaşların beğenisine sundu.
KENTİN HAVASI DEĞİŞTİBu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri kapsamında, etkinliksahnesinde yerel ve ünlü isimler de ağırlandı. Kentin demografikyapısına göre birçok etnik, yerel ve ünlü sanatçıların sahne aldığıfestival, şehrin havasını da bir anda değiştirdi. Anıtpark meydanındaSpor Akademisinin kurduğu basketbol potasında spor yapan gençler, akşamda konserlerle eğlendi. Binlerce Düzceli gündüz saatlerinden itibarenDüzce sokaklarına ve Anıtpark meydanına akın etti. Esnaf daetkinliklerden dolayı gece yarısına kadar dükkânlarını açık tuttu.
DÜZCE GÜNLERİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİKaradeniz, Rock, Rap, Pop, Türk sanat müziği ve tekno müzik olmak üzerefarklı tarzlarda şarkı söyleyen sanatçıların Düzce’de bir araya geldi.Farklı tarzlardaki müzik insanları Düzce’de gördükleri binlerce Düzce’yebir daha gelmek için sabırsızlandıklarını ifade etmekten gerikalmadılar. On binlerce Düzceli konser alanını doldurarak hep birağızdan şarkılara eşlik etti.
DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNİN ÇITASI HER YIL YÜKSELECEKDünya Düzce Günleri etkinlikleri ve konserlerini yakından takip eden veher fırsatta alanda yerini alan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,Düzce ve çevre illerden geniş bir katılımın olduğunu belirterek, “2yıldır pandemi nedeniyle kültürel ve sanatsal faaliyetlerdebulunamıyorduk. Düzce’mizin böyle etkinliklere ihtiyacı olduğunubiliyorduk. Bu amaçla yola çıkıp her Ağustos ayının birinci gününü plakanumaramız 81 ile özdeşleştirerek 8 gün sürecek Dünya Düzce Günleri’niplanladık. Dünya Düzce Günleri’ni, birbirinden önemli sanatçılarınkatılımıyla gerçekleştirdik. Geleneksel hale getireceğimiz festivalhavasındaki Dünya Düzce Günlerinin çıtasını her yıl bir adım dahayükseğe çıkararak artan coşku ve heyecanla festivalimizi kutlayacağız”diye konuştu.
TÜM DÜZCE’YE TEŞEKKÜR ETTİDünya Düzce Günleri’nde Düzcelilik ruhunun ön plana çıktığını vebelediyenin yaptığı festivale vatandaşların sahip çıktığını söyleyenÖzlü, “ Biz sizler için varız. Her zaman söylediğim gibi siz isteyin bizyapalım. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olacak olan DünyaDüzce Günleri, her yıl farklı sanatçıların katılımı ve etkinliklerlegerçekleştirilecek. Dünya Düzce Günlerinde bizi yalnız bırakmayan tümhemşerilerime teşekkür ediyorum. Sonbaharda yeni konserlerle bir arayageleceğiz” ifadelerinde bulunarak sözlerini noktaladı.

YORUMLAR