Reklam

Özgün Zeytin 30. Yılını Coşkuyla Kutladı

İmza attığı yenilik ve yatırımlarla zeytin ve zeytinyağı sektörünün majör temsilcileri arasında yer alan Özgün zeytin firması, 30 yıldır sürdürdüğü yolculuğunu özel bir davetle kutladı.

Özgün Zeytin 30. Yılını Coşkuyla Kutladı

İmza attığı yenilik ve yatırımlarla zeytin ve zeytinyağı sektörünün majör temsilcileri arasında yer alan Özgün zeytin firması, 30 yıldır sürdürdüğü yolculuğunu özel bir davetle kutladı.

Özgün Zeytin 30. Yılını Coşkuyla Kutladı
24 Haziran 2021 - 10:53

22 Haziran Salı günü, Ayvalık Amfi Tiyatro’da gerçekleşen organizasyonda firmaya bugüne kadar emek ve katkısı olanlara “Emeği Geçenlere Şükran Plaketi ” töreni düzenlendi. Keyifli anların yaşandığı gecenin moderatörlüğünü ünlü sunucu Alp Kırşan ve Firmanın sahibi olan Ahmet Sucu’nun oğlu Halil Sucu üstlendi.

Firmanın 30 yıllık serüveninin anlatıldığı tanıtım filmi ile başlayan organizasyon, sonrasında Özgün zeytin zeytinyağı firmasının yönetim kurulu Başkanı Ahmet Sucu açılış konuşması yaparak; dostlarıyla, çalışanlarıyla, yol arkadaşlarıyla, firmasını tercih eden müşterileriyle bu mutlu günü büyük duygularla kutladığını, katkısı olan herkese emekleri için teşekkür ettiğini belirtti.
 

Ayvalık’ın önde gelen zeytinyağı üreticilerinden “Özgün Zeytin & Zeytinyağı” ailesinin 30. kuruluş yıldönümü Ayvalık Amfi Tiyatro’da görkemli bir şekilde kutlandı.

30 yıl önce birinci kuşak Halil Sucu, tarafından kurulan Özgün Zeytincilik, günümüzde ikinci ve üçüncü kuşak Ahmet Sucu, ve torunu Halil Sucu, tarafından işletme her geçen yıl daha güçlenerek yoluna devam ediyor.

Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmesinin 30. Yılı kutlama gecesine Yargıtay Birinci Başkanlığından emekli Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ,Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Ayvalık Başsavacısı Kürşat Albayrak,Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Ayvalık Kuzey Ege SG Binbaşı Sadun Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yasin Sagay , Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ‘nın yanı sıra, kamu kurumlarının daire amirleri, sektör temsilcileri, ve çok sayıda sektörde çalışan vatandaşlar katıldı.

Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmelerinin yönetim kurulu başkanı Ahmet Sucu, verdiği Özgün Zeytinciliğin 30. Yılı kokteylinde misafirleri ile tek tek ilgilendi. Kokteyl sonrası Ayvalık Anfi Tiyatro’da, Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmesinin dünü ve bu gününün ele alındığı kısa filim ve animasyonlar paylaşıldı. Son olarak Ahmet Sucu, Özgün Zeytinciliğin 30. Yılını anlattı ve Özgün Zeytinciliğin 30. Yılı Pastası kesilerek Konuklara ikram edildi..

 

YORUMLAR