Reklam

Onarılan Su Değirmeni Yeniden Hizmet Verecek

Onarılan Su Değirmeni Yeniden Hizmet Verecek

Onarılan Su Değirmeni Yeniden Hizmet Verecek
18 Eylül 2019 - 12:33

Akçakoca'da geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde hasar alan yarım asırlık değirmenin hasar görmesi sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın devreye girmesi ile onarılan su değirmenini işleten 71 yaşındaki Ayşe Küçük'e Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Koordinatörü Nursen Yanmaz ve ekibinin yanı sıra Akçakoca Belediyesi Meclis üyesi Hanife Tetik ziyarette bulundu.

Uzun yıllar Yukarı Mahallede Akçakoca halkına hizmet veren su değirmeni seldeki büyük hasar sonrası bir süre kapalı kaldı.

71 yaşındaki Ayşe Küçük, Belediye Başkanı Okan Yanmaz'dan Allah razı olsun. Uzun Yıllar bu değirmeni işletiyorum. Selde zarar gören değirmeni Başkanında yardımı ile onardık.

Akçakoca halkının 71 yaşındaki Ayşe teyzesinin işlettiği su değirmeni Akçakocalılara hizmet vermeye devam ediyor.
Küçük, uzun yıllar emek verdiğimiz un değirmenini işletiyoruz. Bu asırlık mesleği inşallah torunlarımıza emanet edeceğiz ifadelerini kullandı.
Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz ve ekibi ile bir süre sohbet eden Küçük, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

YORUMLAR