Reklam

ÖDÜL HEYECANLANDIRDI

ÖDÜL HEYECANLANDIRDI

ÖDÜL HEYECANLANDIRDI
10 Haziran 2021 - 20:22

Sokak Hayvanlarını korumak gözetmek için kurulan Türkiye’de ki ilk ve tek e -Ticaret sitesi Patiligo.com ‘un Genç girişimcisi Hüseyin Korkmaz Evos Angels ‘ın düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2021 ödül töreninde Yılın En iyi genç girişimci ödülünü aldı.

Genç Girişimci Hüseyin Korkmaz’a ilk ödül  Evos Angels'tan…

BU YIL 9. SU DÜZENENLENEN EVOS ANGELS DİJİTAL DÜNYANIN ENLERİ 2021 ÖDÜL TÖRENİNDE YILIN EN İYİ GENÇ GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ödülünü Türkiye’nin tanınmış Özge Ulusoy’un elinden alan Korkmaz , halk oylarıyla yapılan bu ödül töreninin kendisini daha da heyecanlandırdığını dile getirdi. Başarılı girişimci, aldığı bu ödülün kendisini bu yolda doğru adımlar attığını gösterdiğini İfade etti ve ‘’Çocukluğumdan bugüne kadar gerek sokak hayvanları gerekse doğa ve doğadaki tüm canlılara fayda sağlayabilmek ve farkındalık oluşturmak için çabaladığım süreçlerin sonunda gelebildiğim nokta benim için çok manidar ve onur verici oldu. Bundan sonraki süreçte canlılara sadece yardım etmekle kalmayacak aynı zamanda koruyup, gözetecek ve sesleri olacağız. 2 senedir üzerinde ekip olarak çalıştığımız proje, tüm detayları ile canlılara yarar sağlayacak. Patiligo e-ticaret sitesi doğadaki ve doğaya bırakılmış canlılara fayda sağlamak için kurulmuş ilk ve tek e-ticaret sitesidir. Site üzerinden evcil hayvanınıza bir ürün aldığınızda aslında sokaktaki canlılara da bir faydanız dokunmuş olacak. Kısaca bu platformdan elde edilen gelirle sokak hayvanlarına yardım yanında bir de barınak açmayı hedefliyoruz‘’ dedi.

YORUMLAR