Reklam

MÜSİAD ZONGULDAK’TA YENİ DÖNEM

MÜSİAD ZONGULDAK’TA YENİ DÖNEM

MÜSİAD ZONGULDAK’TA YENİ DÖNEM
10 Haziran 2019 - 15:26

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesinde görev değişikliği yaşandı. Zonguldak’ta MÜSİAD’ı kurup yaklaşık 6 yıldır başkanlığını yürüten Salih Yılmaz, görevi kurulduğu günden beri yönetimde yer alan Salih Kuvvetli’ye bıraktı.
 
MÜSİAD Zonguldak’ın kurucu başkanı Salih Yılmaz, resmi olarak başkanlığı Salih Kuvvetli’ye bırakırken MÜSİAD Zonguldak’ta yeni bir dönem başladı.
Türkiye genelinde MÜSİAD’da uygulanan 2 dönem kuralı nedeniyle görevi bırakan Zonguldak MÜSİAD’ın kurucu başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak’a MÜSİAD’ı kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade etti. MÜSİAD’ın Türkiye için önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken kurucu başkan Yılmaz, “Zonguldak’a MÜSİAD’ı kazandırmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bugüne kadar çok fazla faaliyet yapamasak da bundan sonra yapılacağına inanıyorum. Yeni Başkanım Salih Kuvvetli ve ekibimizin bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. MÜSİAD Zonguldak’a çok daha iyi hizmetlerde bulunacaktır” dedi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesinin yeni başkanı Salih Kuvvetli de kurulduğu günden beri büyük emek sarf den kurucu Başkan Salih Yılmaz’a teşekkür ederken, “MÜSİAD’da makam ve mevki kavgası yok. Hizmet ve dava sevdası, yarışı var. MÜSİAD’ın Zonguldak ve ülkemize katkıları artarak devam edecek. Bu yolda Salih başkanımızın tecrübesi bizlerin gençliğiyle daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesinin yeni yeri olan WestaLife Rezidans 1. kat Daire: 3’te gerçekleşen devir teslimin ardından çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.
 

YORUMLAR