Reklam

MÜSİAD Üyeleriyle Buluştu

MÜSİAD Üyeleriyle Buluştu

MÜSİAD Üyeleriyle Buluştu
11 Ağustos 2020 - 22:01

MÜSİAD Üyeleriyle Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren üyelerini MÜSİAD Sakarya Üyesi olan Mümin Burucu’nun iş yeri olan Petrades Cafe & Restaurant’ta bir araya getirdi.

İlçe Bazlı Üye Buluşmalarının ilkini gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya’nın konuğu Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’dı. Üyelerle birlikte istişareler gerçekleştiren, faaliyet alanlarını ve sorunlarını dinleyen Alemdar, yeni açılmış olan Petrades Cafe’ye de hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Bağlarımız Güçlenmeli

Açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;

“MÜSİAD olarak şehrimizin ekonomisinde önemli bir yer tutuyoruz. Bizler bu çarkın işleyen dişlileriz ve üyelerimiz ile birlikte daha çok üretim, daha çok istihdam mottosuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birbirimizle bağlarımız ne kadar iyi olursa, birbirimize ne kadar destek olursak o kadar güzel çalışır, birbirimize ve şehrimize o kadar fayda sağlamış oluruz. ” Cümlelerine yer verdi.

Konuşmasına devam eden Filizfidanoğlu, üyelere MÜSİAD’ın yapmış olduğu bazı faaliyet ve çalışmalardan bahseden ve özellikle bizim kadim medeniyetimizde yer alan Karz-ı Hasen Sandığı hakkında bilgiler aktardı. Bunun yanında üyelerin tanıtımı ve ticaretinin arttırılmasına yönelik çalışmalardan da bahsederken, ihracatın arttırılması ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Son olarak ise nitelikli personelin sağlanması gerektiğine vurgu yaparak meslek liseleri ile ilgili ortak çalışma gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Konuşmasının sonunda, katılım sağlayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ve katılan üyelere teşekkür etti. program fotoğraf çekimi ardından son buldu.

YORUMLAR