Reklam

MÜSİAD Kadın'dan Bayram Öncesi Anlamlı Ziyaret

MÜSİAD Kadın'dan Bayram Öncesi Anlamlı Ziyaret

MÜSİAD Kadın'dan Bayram Öncesi Anlamlı Ziyaret
18 Temmuz 2021 - 13:34

MÜSİAD Kadın Başkanı Av. Şeyma Erbir ve beraberindeki iş kadınlarından oluşan heyet Arifiye’deki Sevgi Evlerini ziyaret ederek bayram hediyeleri götürdü.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Kadın Komitesi Başkanı Av. Şeyma Erbir ve komite üyeleri, Arifiye Sevgi Evlerini ziyaret ederek, bayram öncesinde çocukları yalnız bırakmadı.

Ziyaret hakkında düşüncelerini dile getiren Av. Şeyma Erbir;

“Sevgi Evlerinde hayatını sürdüren çocuklarımızı çok önemsiyorum. MÜSİAD Kadın olarak bugünlerine ve yarınlarına destek olabilecek çalışmalar yürütmek istiyoruz. Bu kapsamda sadece sevgi evlerinde olan değil, birçok çocuğumuzun eksik olduğunu düşündüğüm iş dünyasını tanıma noktasında destek olarak başlamak istiyoruz.

Sevgi evlerindeki çocuklarımıza meslek tanıtım günleri organize edeceğiz. MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin 200’e yakın üyesi var. İçlerinde avukatlar, mühendisler, inşaatçılar, tekstilciler, kimyacılar gibi birçok farklı sektörde ve alanda çalışan üyelerimiz var. Sevgi evlerindeki çocuklarımıza buraları gezdirerek onları bu sektörler hakkında bilinçlendirmek ve gelecekte yapacakları meslek seçimlerinde daha isabetli kararlar verebilmelerini sağlamak istiyoruz. Ayrıca meslek liselerinde okuyan kardeşlerimize de bu vesileyle staj imkanı oluşturmak istiyoruz.

Aynı zamanda Sevgi Evlerinde kalan kardeşlerimizi bu sıcak yaz günlerinde MÜSİAD Sakarya Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu’nun Karasu’daki Carpediem Diamond Oteli’nde ağırlayarak, birlikte yüzme etkinliği yapacağız. Umarım küçük kardeşlerimizin, çocuklarımızın gülümsemesine bir nebze de olsa katkı sağlarız. Unutmayalım ki hepsi bu vatanın evlatları ve her çocuk gibi ilgiye, sevgiye muhtaçlar. Kalbinde çocuk sevgisi olan tüm vatandaşlarımızı da bu efendi, güzel kardeşlerimizi ziyaret etmeye davet ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

YORUMLAR