Reklam

Muhammet Balta’dan Kadir Gecesi Mesajı

Muhammet Balta’dan Kadir Gecesi Mesajı

Muhammet Balta’dan Kadir Gecesi Mesajı
08 Mayıs 2021 - 17:55

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Balta mesajında, “Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken Kadir Gecesi'ne ulaşmanın manevi heyecanı ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirerek "Bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı Kadir Gecesi'ni bir kez daha idrak edeceğiz. Bizleri böyle kıymetli, bereketli, izzetli bir geceye eriştirdiği için Allah'a hamd ediyoruz. Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Covid-19 Corona virüsü nedeniyle dünya ve ülkemiz zor bir zamandan geçiyor. Devletimiz alınması gereken tüm tedbirleri almış, yapılması gereken her şeyi en ince detayıyla yapmaktadır. Bizlere düşen ise bu kararla uymak ve dualarla bizler için mücadele edenlere destek olmaktır. Her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aştık. Öyle ki bu feyizli gecenin anlam ve idraki ile şükretmeli, Yüce Rabbimizden sağlık, sıhhat ve afiyet dilemeliyiz. Kadir Gecesi vesilesiyle bu birlik ve beraberliğimizi dualarla güçlendirmeliyiz. Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Aziz milletimiz, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Trabzonlu kardeşlerimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum."

YORUMLAR