Reklam

MHP Giresun İl Kongresi İçin Hazır

MHP Giresun İl Kongresi İçin Hazır

MHP Giresun İl Kongresi İçin Hazır
28 Eylül 2023 - 20:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Giresun İl Başkan Yardımcısı Bülent Bektaş, ilçe kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde, ülkücü camiaya yakışır bir şekilde yapıldığını bildirdi.

MHP Giresun İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Bektaş, 15 Eylül 2023 tarihinde Güce ilçe kongresiyle başlayan 14. Olağan Genel Kurul sürecinin dün gerçekleştirilen Keşap ilçe kongresiyle tamamlandığını kaydetti.

16 İlçe kongresinde kazananın Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülerin olduğunu belirten Bülent Bektaş, “ilçe kongrelerimizi Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin de tavsiyesi üzerine tek liste olarak gerçekleştirdik. İlçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri uzlaşı içerisinde belirlenmiş ve bu görevlere seçilmişlerdir. İlçe kongrelerinde en ufak bir kırgınlık ve dargınlığa meyil verilmemiştir. MHP siyasal alanda Türkiye’nin temel taşlarındadır.

Türk örf, anane, gelenek ve göreneklerine sahip bir partidir. Bizim için önemli olan ülkü hareketin varlığı ve devamlığıdır. Merhum başbuğunuz Alparslan Türkeş ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde yolumuza karalılıkla devam edeceğiz” dedi. Bektaş, MHP Giresun il kongresinin ise önümüzdeki günlerde genel merkez tarafından belirlenecek olan bir tarihte gerçekleştirileceğini ise sözlerine ekledi.