Reklam

Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerine verildi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nce, ‘Hizmet Ödülleri’ töreni düzenlendi.

Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerine verildi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nce, ‘Hizmet Ödülleri’ töreni düzenlendi.

Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerine verildi
24 Şubat 2020 - 13:45

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş, Tim’s Fabrika Salonu’nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri Hizmet ödüllerinde bu yıl, mesleklerindeki çalışmalarıyla topluma örnek teşkil etikleri gerekçesiyle TRT Sunucusu, Ressam Çağatay Gökmen ve  ilçede Mefruşatçılık ile uğraşan 76 yaşındaki Neriman Bakkaloğlu'nu ödüle layık gördüklerini söyledi.
Başkanlık döneminde gelinen süreye kadar yaptıkları çalışmalardan bahseden Ateş, "Uluslararası hizmetler kapsamında bu dönem Brezilya’dan ve Arjantin’den iki öğrenciyi Ereğli’de ağırlıyoruz. Dönem sonunda ise Romanya ve Fransa’ya kısa dönem, bir de Meksika'ya uzun dönem öğrenci göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
ÖDÜLÜNÜ ALDI VE AĞLADI!
Rotary Kulübü bünyesindeki Karadeniz Ereğli Interact Külübü üyelerinden oluşan müzik grubu, değişim programı öğrencisi Mariana ile birlikte sahne aldığı programda, Gökmen, slayt gösterimi eşliğinde “Konuşmak ya da Konuşmamak, İşte Bütün Mesele Bu” isimli sunum gerçekleştirdi. Dönem Başkanı Ateş’in, verilecek ödüllere ilişkin konuşmasının ardından Çağtay Gökmen’e ödülünü vermek üzere Belediye Başkan Vekili Başkan Yardımcısı Haluk Okur’u davet etti.
Okur, kısa konuşmasında, Ereğlili bir ismin üstün başarılarından dolayı ödüle layık görülmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Gökmen’e ödülünü takdim etti.
Ödülünü alan Gökmen ise konuşması sırasında; geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren merhum Muhsin Ercan’ın kızı Esra Ercan’ı anarken gözyaşlarını tutamayarak ağladı.
Dikmen’in ödülünü verdiği Bakkaloğlu ise hayatı boyunca çok çalıştığını ve hala çalışmaya devam ettiğini, Atatürk'ün yolunda üretmenin ve değer katmanın ne kadar anlamlı olduğunu vurguladı.
Aynı zamanda eğitime katkı da sağladığı bilinen Bakkaloğlu, bu tür katkıların ‘yardım’ değil, insanlık görevi olduğunu savundu.
ALİHAN MEST ETTİ
Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş’in, ödül töreninin tamamlandığını bildirmesi ardından ise genç yetenek Alihan sahne aldı.
2 yıl önce İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivalinde birinci olarak, Serkan Çağrı'nın çaldığı klarneti kazanan Alihan Sarı, bir birinden güzel eserleri çalarak davetlilerin dans etmeleri ve oynamalarını sağladı.
 

YORUMLAR