Reklam

“Mercan ve Sarı’dan Rektör Sarıbıyık’a Ziyaret”

“Mercan ve Sarı’dan Rektör Sarıbıyık’a Ziyaret”

“Mercan ve Sarı’dan Rektör Sarıbıyık’a Ziyaret”
27 Eylül 2019 - 21:40

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı ziyaret ederek yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dilediler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan İshak Sarı, üniversite ve şehir işbirliğinin bağlantılarının güçlü olması konusuna değindi. Başkan Sarı, Rektör Sarıbıyık’a yeni eğitim öğretim döneminde başarılı çalışmalar temennisinde bulunarak; “Karasu Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda tüm eğitim kurumlarımıza destek olacağımızın altını çiziyor ve üzerimize düşen görevleri özveriyle yerine getireceğimizi belirtiyorum. Bizleri makamında ağırlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ise; “Üniversiteler bir şehrin gelişmesinde en önemli unsurlardan biridir. İnanıyorum ki Üniversitemiz, şehrimiz ve ilçemiz için değer üretecek birçok projeye hayat verecektir. Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve üniversitemizle birlikte gerçekleştireceğimiz sosyal, kültürel ve ekonomik projeler ile başarılı çalışmaları hayata geçireceğimiz kanaatindeyim. Bu düşüncelerle, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR