Reklam

KUR’AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

Vakfıkebir’de düzenlenen 'Kur’an Ziyafeti' programında hafızlar gönülleri mest etti.

KUR’AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

Vakfıkebir’de düzenlenen 'Kur’an Ziyafeti' programında hafızlar gönülleri mest etti.

KUR’AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ
15 Kasım 2019 - 14:31

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü tarafından, '2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası' etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı Yalıköy Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen 'Kur'an Ziyafeti' programına her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Programa, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Hadi Keskin, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, bazı meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Akşam namazını müteakip, İmam Hatip Hikmet Bulut’un selamlama ve misafir okuyucuları takdiminin ardından Vakfıkebir Merkez Eski Camii İmam Hatibi Ali Osman Birinci‘nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, misafir okuyucular; İstanbul Mecidiyeköy Camii İmam Hatibi Ali Derman, İstanbul Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı Aziz Hardal, Edirne Selimiye Camii İmam Hatibi Alp Can Çelik ve Trabzon Çarşı Camii İmam Hatibi Yusuf Hacıahmetoğlu okudukları Kur'an-ı Kerim ve kasidelerle dinleyenlere unutulmaz manevi bir ziyafet sundular.
Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın ve 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün konuşmalarının ardından dua ve yatsı namazının kılınmasıyla program sona erdi.
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, il dışından gelen misafirler başta olmak üzere programa iştirak eden, programın organizasyonunda emeği geçen, katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
 

YORUMLAR