Reklam

Koronavirüs sürecinde Rize'de et satışları arttı

Koronavirüs sürecinde Rize'de et satışları arttı

Koronavirüs sürecinde Rize'de et satışları arttı
31 Mayıs 2020 - 16:25

Et ve et ürünlerinin satışları ile ilgili bilgiler veren 30 yılık kasap Osman Akçam, fiyatlara koronavirüs sürecinden önce küçük bir zam geldiğini söyleyerek, “Evde olan insanlar normalden fazla aldıkları için, süreç bizi olumlu etkiledi” dedi.
 

Koronavirüs sürecinde et satışlarında düşüş yaşamadıklarını söyleyen Deniz Kasap İşletme sahibi Osman Akçam: “Koronavirüs nedeniyle et satışlarımızda bir düşüş yaşanmadı. Halkımıza Deniz Kasap olarak teşekkür ediyorum. Bizler işletmemizde bütün hijyen kurallarına uyduk. Deniz kasap olarak hijyen kurallarının gerektirdiği ilaçlama çalışmalarımızı yaptırdık.

Devletin ve Sağlık çalışanlarının söylediği kuralların tamamına uyduk. Bütün sağlık çalışanlarına verdikleri hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Devletimizden Rabbim Razı olsun. Gereken önlemleri aldı. Vatandaşına da gereken herşeyi yaptı. Allah Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık Bakanımızdan da razı olsun. “ dedi.

Normalleşme sürecine geçişte 1 Haziran itibariyle hizmete geçecek olan lokantalar içinde konuşan Akçam: “Normalleşme sürecine geçişte lokantalar da açılıyor. Lokantalarımıza da aynı şekilde hizmet vermeye başladık. Lokanta sahibi arkadaşlarımızda genel çalışmalarını tamamlayıp hijyen kurallarına uyuyor. Uzun zamandır kapalı olan işletmelere de Allah hayırlı Rızıklar nasip etsin.

Koronavirüs salgını ortaya çıktığından beri bizlerde vatandaşlarımıza 7 /24 hizmet vermeye çalışıyoruz. Rizeli vatandaşlarımıza da kurallara uydukları için teşekkür ediyoruz. Güzel günler yakın.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR