Reklam

Kdz Ereğli, efsane başkan Halil Posbıyıkla kenetlendi

Kdz Ereğli, efsane başkan Halil Posbıyıkla kenetlendi

Kdz Ereğli, efsane başkan Halil Posbıyıkla kenetlendi
30 Mart 2024 - 17:16

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, gönül dostlarıyla sahilde halkı selamlayarak propaganda dönemini tamamladı. Seçimlerin Ereğli’ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Posbıyık; “Yaptığım işlerin doğru olduğunu bildiğim, doğru hareketlerde bulunduğum, insan sevgisiyle bütünleştiğim için hep bana dualarla halkım yardım etti. Hep ayakta kaldım. Bu bakımdan yine haklı davamızda Ereğli’nin bütünlüğü, Türkiye’nin iyi noktaya gitmesi için çıktığımız bu noktada halkımızla yine başarılı olacağıma yürekten inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Gerçekten çok seviyeli bir politika sergiledik. Asla aşırılılığa kaçmadık. Kimseye hakaret etmedik, kötü kelimeler kullanmadık. Hatta bize kötü kelimeler kullandılar. Bana hakaret vari laflar söylediler ama onları muhatap olarak kabul etmedim. Cevap dahi vermedim. Bu seçimin Ereğli’de sağlık içinde hadisesiz problemsiz geçmesinin en büyük nedeni sizlersiniz. Halkımız her şeyin farkında. Seçimlerin Ereğli’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda dönemini gönül dostlarıyla birlikte sahil yürüyüşle tamamladı.
Başkan Posbıyık, beraberinde eşi Neriman Posbıyık, kızı Tuba, oğlu Tuğberk, torunları Duhan ve Tuva, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, parti yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve Posbıyık gönüllüleriyle birlikte Ereğli sahilinde vatandaşları selamladı. Başkan Posbıyık’ın yürüyüşüne teknelerde denizden destek verdi, havai fişek gösterisinde bulundular.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve alkışlarla destek verdiği yürüyüş sonunda bir açıklamada bulunan Başkan posbıyık, seçimlerin ülkeye ve Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:
“Değerli hemşerilerimiz. Tatil günü çevremize çok fazla haber vermemize rağmen büyük bir grupla yürüyüşümüze katıldınız.  Sağ olun var olun. Sizler Türkiye’de olan bitenleri Ereğli’de olan bitenleri çok iyi hissediyorsunuz.  Türkiye’nin ve bölgemizin başına gelebilecek sıkıntıları çok net olarak hissedebiliyorsunuz.
İşte emeklilere verilen paralardan başlayın, 31 Mart’tan sonra Türkiye’nin başına gelecek felaketleri hem ekonomik hem sosyal hem de beka sorunu bakımından da büyük sıkıntılar olacağı çok net olarak ortada. Dolayısıyla buna karşı çıkmamız lazım. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Burada bulunan tüm dostlarıma partili partisiz bütün Ereğlililere şükranlarımı sunuyorum. Bu hassasiyeti bizlerle beraber yaşadığınız için. Son kez bir kez daha haykırdığımız için.
HAKARET VARİ SÖZLERE MARUZ KALDIM. CEVAP BİLE VREMEDİM
Ben şunu biliyorum hayatım boyunca çok darbeler gördüm. Çok sıkıntılar çektim. Zaman zaman sendelediğim oldu ama hiç yıkılmadım. Çünkü imanlı birisiyim. Sizler gibi aynı zamanda çok inançlıyım. Yaptığım işlerin doğru olduğunu bildiğim için doğru hareketlerde bulunduğum için insan sevgisiyle bütünleştiğim için hep bana dualarla halkım yardım etti. Hep ayakta kaldım. Bu bakımdan yine haklı davamızda Ereğli’nin bütünlüğü Türkiye’nin iyi noktaya gitmesi için çıktığımız bu noktada çok inançlı bir şekilde hareket ettiğim için yine başarılı olacağıma yürekten inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Gerçekten çok seviyeli bir politika sergilendi CHP Örgütü ve siz hemşehrilerimizle birlikte asla aşırılılığa kaçmadık. Kimseye hakaret etmedik kötü kelimeler kullanmadık.
Hatta bize kötü kelimeler kullandılar. Bana hakaret vari laflar söylediler ama onları muhatap olarak kabul etmedim. Cevap dahi vermedim. Bu seçimin Ereğli’de sağlık içinde hadisesiz problemsiz geçmesinin en büyük nedeni sizlersiniz. CHP Örgütü ve sevgili hemşehrilerim çok sakin çok duyarlı çok sabırlı hareket ettiği için çok güzel bir dönem geçirdik. Hepinize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Sizleri kutluyorum ve hep beraber sizi alkışlıyorum. Seçimin ülkemize, Ereğli’mize hayırlı olmasını diliyorum.”
 

YORUMLAR