Reklam

Kdz.Ereğli Belediyespor sahaya iniyor

Kdz.Ereğli Belediyespor sahaya iniyor

Kdz.Ereğli Belediyespor sahaya iniyor
01 Ağustos 2019 - 23:44

FORMANIN HAKKINI SONUNA KADAR VERECEKLER

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyesyor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugün 3 futbolcu ile daha anlaşan Belediye Spor Kulübü, yarın da bir kaleci ile sözleşme yapacak. Bugün yapılan transferlerle birlikte, sözleşme imzalayan futbolcu sayısı 24'e yükseldi.


Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyesyor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

EREĞLİ BELEDİYESPOR SAHAYA İNİYOR

Belediye Kışla Tesisleri’nde Kulüp İkinci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, ve kulüp yöneticilerinin katılımı ile 3 futbolcu lile daha imza atıldı.
İlk antrenmanı Cumartesi günü yapacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, kendilerini eflatun-beyazlı yapan sözleşmelere imza atan Ercan Güneri, Ersoy Dinçer ve Kaan Yıldırım için bugün Kışla'da bulunan Kulüp Tesislerinde imza töreni düzenledi.
Törende konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, kongrenin ardından yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.
Yazıcıoğlu, şunları kaydetti:

FORMANIN HAKKINI SONUNA KADAR VERECEKLER

"1,5 aydır kamuoyunun da bildiği gibi yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Daha öncede belirttiğim gibi saha içinde ve dışında karakterli, Kdz. Ereğli Belediyespor’u temsil edebilecek karakteri ve kabiliyeti olan arkadaşları, hocamızın da raporu doğrultusunda kadromuza katmaya gayret sarf ettik. Bu 3 arkadaşımız da bu erdemlere sahip arkadaşlarımız. İnşallah arkadaşlarımız giydikleri formanın hakkını sonuna kadar verecek, forma için sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Şehir olarak iliklerine kadar hissettiği profesyonel lige çıkma kabiliyetine ve karakterine sahip arkadaşlarımız. Biz onlara sonuna kadar güveniyoruz. Ereğli kamuoyu şunu bilsin ki bu arkadaşlarımız giydikleri formanın hakkını sahada sonuna kadar verecek arkadaşlarımız. Ereğli Belediyespor takımı, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak. Mücadelesiyle, azmiyle hakemin son düdüğüne kadar, ligin son maçına kadar mücadelenin içinde olacak. Futbolcu arkadaşlarımıza, camiamıza, Ereğli'mize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum."
İmza töreninde, 2019-2020 sezonunda Karadeniz Ereğli Belediyespor formasını terletecek olan futbolcular da duygularını dile getirdiler.
Törende konuşan Kırklarelispor’dan transfer edilen stoper Ersoy Dinçer, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Önceden de takip ettiğim bir kulüp. İddiasını her zaman devam ettiren bir kulüp, çok güzel bir ekip kurulduğunu buraya gelerek görmüş oldum. Tanıdığımız, bildiğimiz tecrübeli ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Bu yolun sonu şampiyonluk olur inşallah” derken; Trabzon Tonyaspor’dan transfer edilen sağ açık Kaan Yıldırım ise “Kdz. Ereğli Belediyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı bir sezon olur bizim için” dedi.

3. Lig’de mücadele eden Ankara Altındağ’dan transfer edilen santrafor Ercan Güneri de “Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanım bizi heyecanlandırdı. İnşallah Allah kazasız belasız bir sezon nasip eder, inşallah sonu şampiyonluk olur” sözleriyle duygularını ifade etti
Konuşmaların ardından futbolcular kendilerini Kdz. Ereğli Belediyespor’a bağlayan sözleşmelere imzalarını attılar. İmza töreni; yönetim ve teknik heyetin futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR