Reklam

KARASU SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR

KARASU SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR

KARASU SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR
28 Mayıs 2019 - 22:38

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her sabah ve her akşam belirli aralıklarla sahilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
İlçede, özellikle Mayıs ve Eylül ayları arasında olan turizm mevsimiyle birlikte çalışmalarını sıklaştıran Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarıyla sahildeki ambalaj atıklarını, sigara izmaritlerini ve pet şişeleri toplayarak İlçe sahilini yaz mevsimine hazır hale getiriyorlar.
Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “İlçe sahilinde temizlik çalışmalarına kapsamlı bir programla devam ediliyor. İlçe genelinde sürdürülen aktif temizlik hizmetlerinde 55 kişilik mobil ekip görev yapıyor. Kum elemesi ve tesviyesi çalışmaları kapsamında 1 plaj temizleme makinesi kullanılıyor. Deniz sezonu boyunca rutin temizlik hizmetlerini yürüten ekipler, sahilleri ambalaj atıkları, sigara izmariti ve pet şişe gibi birçok atıktan arındırıyorlar” ifadelerine yer verildi.
Vatandaşların çevre temizlik konusuna biraz daha duyarlı olmalarını rica eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemiz genelinde en çok dikkat ettiğimiz hizmetlerden biri de temizlik hizmetlerimizdir. Ekiplerimiz ilçemize bağlı 40 mahallemize ulaşımı sağladıktan sonra belirli periyotlarla sahilimizde temizlik hizmetlerine devam ediyorlar. İlçemizde, özellikle yaz aylarında turizm sezonunun açılmasıyla sahil bölgelerimizde temizlik çalışmalarımızı daha çok arttırdık. Misafirlerimize daha temiz bir Karasu’yu sunmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
 

YORUMLAR