Reklam

“Karasu’da Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor”

“Karasu’da Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor”

“Karasu’da Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor”
05 Kasım 2019 - 19:59

Başkan İshak Sarı; “Anlık Değil, Kalıcı Çalışmalar Yapıyoruz. Projelerimiz Hazır, Ekiplerimiz Hazır. Vatandaşlarımız İçin Hizmet Üretip Karasu’yu Hak Ettiği Yere Taşıyacağız” dedi.

“Karasu’da Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor”

Karasu Belediyesi İlçe genelinde yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Kabakoz ve Kuzuluk Mahallelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye hizmet binası girişinde bulunan alanda çevre düzenleme çalışmalarını başlattılar.

“Usule Uygun, Modern ve Uzun Ömürlü Hizmet”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle Belediye hizmet binası girişinde bulunan alanda yapılan çalışmaları inceledi.

Usule uygun, modern ve uzun ömürlü hizmet yapma gayreti içerisinde olduklarını ve çalışmaları da bu mantıkla sürdürdüklerini aktaran Başkan İshak Sarı; “Belediyeyi yönetirken prensibimiz, usule uygun, modern ve uzun ömürlü hizmet yapmak. Vatandaşlarımızın rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bunu yaparken en önemli paydaşımız hiç şüphesiz vatandaşlarımız” dedi.

Belediye hizmet binası girişinde bulunan alanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan İshak Sarı; “Belediye hizmet binamızın olduğu alan ilçe merkezimizde olduğu için vatandaşlarımız tarafından da yoğunlukla kullanılan bir alan. Çalışmalarımızı başlatırken Belediyemiz hizmet binasını merkez aldık. Merkezimizin çevresinden başlayarak tüm ilçemize hizmetlerimizi götüreceğiz. Bugün, Belediye hizmet binası girişinde bulunan alanda kapsamlı ve modern bir çalışmayı başlattık. Aslan yattığı yerden belli olur diyerek çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, kaldırım, asfalt ve görsellik açısından modern parke taşlarıyla işlenmiş, ilçemize yakışır bir projeyi hayata geçirmek için ilk adımları attık. Buradaki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, burada yaptığımız hizmetlerin benzerini ilçemizin birçok alanına yansıtacağız” dedi.

YORUMLAR