Reklam

Karasu’da Her Yer Şantiye

Başkan Sarı; “Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.

Karasu’da Her Yer Şantiye

Başkan Sarı; “Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.

Karasu’da Her Yer Şantiye
15 Kasım 2019 - 14:41

Karasu Belediyesi İlçenin dört bir yanını şantiyeye çevirdi. Göreve geldiği günden itibaren Karasu’yu modern ve kaliteli bir İlçe yapma adına birçok projeyi hayata geçirme çabası içerisinde olan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, bu projelerini yerine getirme adına dört bir yandan İlçe genelinde çalışmalar başlattı.
En zor dönemde en verimli hizmetleri yaptıklarını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçe genelinde birçok noktada çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Bu çalışmaların bir kısmı tamamlanırken, biten çalışmaların yerine yenilerini başlatarak var gücümüzle çalışıyoruz. Biz Karasu sevdalısı ve içinde çalışma hevesi olan insanlarız. İlçemiz için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Sahadaki Çalışmalar Göz Dolduruyor”
Karasu Belediyesine bağlı birimler tüm projelerini sahaya yansıtıyor. “Gönül Gönüle Belediyecilik” sloganı ile hizmete devam eden ekipler, yaptıkları çalışmalara büyük bir titizlikle devam ediyorlar. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere birçok birimin sahadaki çalışmaları göz dolduruyor.

“Her Gün Farklı Noktalarda Farklı Çalışmalar”
Karasu genelinde yapılan ve İlçeyi şantiyeye dönüştüren çalışmaların ilk etapta bazı sıkıntılar doğurduğunu belirten Başkan Sarı; “Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Halkımıza birçok farklı noktada farklı hizmetler sunmak için gayret ediyoruz. Tek amacımız yaşanabilir bir Karasu oluşturmak. Çalışmalarımız esnasında çevremize bir takım rahatsızlıklar vermiş olabiliriz. Bu konuda vatandaşlarımıza sonuna kadar hak veriyoruz ve anlayışlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Asfalt Çalışmalarına Devam”
Hazırladığımız projeleri bir an önce halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz diyen Başkan İshak Sarı; “Belediyemiz hizmet binası önünde başlattığımız çalışmaların sonlarına yaklaştık. Şimdi ise ilçe merkezimizde, Karasu Orman İşletme Müdürlüğü önünden Merkez Camiine uzanan caddemiz olan Mevlana Caddemizde kapsamlı zemin yenileme çalışmalarımızı başlattık. Kademeli olarak buradaki çalışmalarımızı ilerleteceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.
 

YORUMLAR