Reklam

Karasu’da Etkinlikler Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu ile Devam Etti

Karasu Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında, Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu turnuvaları düzenlendi.

Karasu’da Etkinlikler Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu ile Devam Etti

Karasu Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında, Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu turnuvaları düzenlendi.

Karasu’da Etkinlikler Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu ile Devam Etti
26 Ağustos 2019 - 18:36

Karasu Belediyesi, Volkan Medya, Recep Kurt ve Yusuf Parlak önderliğinde. Karasu sahil parkta düzenlenen Karasu Plaj Voleybol Turnuvası ve Sokak Futbolu bir birinden heyecanlı müsabakalarla tamamlandı.
Yaz etkinlikleri kapsamında ilk gün düzenlenen Plaj Voleybolunda takımlar çekişmeli maçlar çıkarırken izleyenler de heyecanlı anlara şahitlik ettiler. 10 takımın mücadele ettiği turnuvada Bayanlar kategorisinde Esbibi, Erkekler kategorisinde de Öztürk Giyim kupaya uzanan takımlar oldu.

Hafta sonu düzenlenen Yaz etkinliklerinin ikinci gününde ise sokak futbolu izleyenlerin takdirini topladı. Açılış maçını Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Murat Kaçar ve İlçenin tanınan simalarının yaptığı Sokak Futbolu Turnuvası bir birinden heyecanlı müsabakalarla tamamlandı. Toplamda 15 takımın mücadele ettiği sokak futbol turnuvasında Teksas takımı tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı İshak Sarı’nın ellerinden aldı.

Yaz dönemi boyunca, imkânlar doğrultusunda etkinlikler düzenlemekte olduklarını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Heyecanlı geçen müsabakalarla Plaj Voleybolu ve Sokak Futbolu turnuvalarını tamamladık. Hafta sonu düzenlediğimiz etkinliklerin ilk gününde Plaj voleybol turnuvamızı gerçekleştirdik. Plaj voleybolu turnuvamızda, AK Parti Sakarya Eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Çevre Kontrol Koruma Daire Başkanı Sungur Mehmet Yeni, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Sakarya AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz konuğumuz oldu.

“Çocukluğumuzun Mahalle Maçı Ruhu”
İkinci gününde ise Sokak futbolu turnuvamızı sporseverlerle buluşturduk. Dikkat çeken güzel bir turnuva olduğu düşüncesindeyim. Çocukluğumuzun mahalle maçı ruhunu geri getirdik diyebilirim. İçerisinde farklı kuralları olan güzel bir etkinlik oldu. Üstad Neşet Çakmak anma gecesi, Plaj Futbolu, Vakt-i Şiir Akşamları, Sokak Futbolu ve Plaj Voleybolu gibi programlarla yaz etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Etkinliklerimize imkânlarımız ölçüsünde dönem içerisinde devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz tüm programlarda bizlere destek olan Volkan Medya ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUMLAR