Reklam

Karasu Belediyesi ATV’li Denetimlere Başladı

Karasu Belediyesi ATV’li Denetimlere Başladı

Karasu Belediyesi ATV’li Denetimlere Başladı
09 Temmuz 2019 - 14:30

Karasu Belediyesi, özellikle plajlarda etkin bir şekilde hizmet vermek amacıyla ATV’li zabıta ekibi oluşturdu. Karasu Belediyesi tarafından oluşturulan ATV’li zabıta ekibi ile daha hızlı denetim ve müdahale gerçekleştiriyor.
Karasu Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ortamda tatillerini sürdürmeleri için ATV'li zabıta timi oluşturdu. Havaların ısınmasıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil bölgesinde görev yapan ATV’li zabıta timi, bu alanlarda meydana gelebilecek olaylara anında müdahale ediyor. Vatandaşları çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda da uyaran zabıta timi, gün boyunca plajların denetimini sağlıyor.
“Daha Hızlı ve Etkin”
ATV’li Zabıta ekipleri ile olaylara daha hızlı ve etkin müdahale edileceğini vurgulayan Başkan İshak Sarı; “Yaz aylarında sahillerimizde ve kapalı alanlarda oluşabilecek olaylara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmek için ATV’li zabıta ekiplerimizi kurduk. Oluşturduğumuz bu ekipler yaz ayları boyunca belirli vardiyalarla görevde bulunacaklar. Karasulu vatandaşlarımızın ve tatillerini Karasu’da geçirecek olan misafirlerimize sorunsuz bir yaz mevsimi yaşatmak için uygulamaya koyduğumuz ATV’li zabıta ekipleri yaz boyunca vatandaşlarımıza hizmet edecekler” dedi.
 

YORUMLAR