Reklam

Karabük İdman Yurdu'nda Şampiyonluk Sevinci

Karabük İdman Yurdu'nda Şampiyonluk Sevinci

Karabük İdman Yurdu'nda Şampiyonluk Sevinci
26 Mayıs 2023 - 15:40

Safranbolu Belediyesinin de desteklediği Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubu lider tamamlayarak 3. Lige çıkan Karabük İdman Yurdu, şampiyonluğu taraftarıyla kutladı.

Şehir turu ile başlayan kutlamalar Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda düzenlenen programla devam etti.

Burada konuşan Karabük Valisi Fuat Gürel, "Bu muhteşem zaferi, gururu bizlere ve Karabük halkına yaşatan başta Kulüp Başkanı Adem Aydım olmak üzere teknik heyet, futbolcu kardeşlerimiz ve Karabük İdman Yurduna gönül veren Mavi Ateş taraftarlarımızı yürekten tebrik ederim. Başarılarınızın 3. Lig'de de devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Konuşmanın ardından futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler sahneye davet edilirken plaketleri verildi. Program, kupa töreni ve havai fişek gösterisiyle devam etti.

Başkan Köse'ye Desteklerinden Ötürü Plaket

Verdiği desteklerden ötürü ödül verilirken konserle sona eren programın ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Takımın 3. Lige çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirirken, “ En başından beri biz inanıyorduk. Ne zaman bir araya gelsek bunu ifade ediyordum. İşte bu gün görüyoruz. Bir kez daha tüm ekibi kutluyor, 3. Ligde başarılar diliyorum” diye konuştu.