Reklam

Kapanan kapılara üzülme! Her karanlığın mutlaka bir aydınlığı vardır.

Kapanan kapılara üzülme! Her karanlığın mutlaka bir aydınlığı vardır.

Kapanan kapılara üzülme! Her karanlığın mutlaka bir aydınlığı vardır.
30 Kasım 2022 - 11:19

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.! Hz. Mevlana

Yoğun değişimin ve kaderin yollarımızı değiştirdiği tutulma evresinin ortasındayız. Akrep burcunda yaşadığımız Güneş tutulması hayatımızın temel taşlarını yerinden oynatacağa benziyor. Akrep burcu sabit bir burç olduğundan yaşayacağımız olayların bir daha geri dönüşü olmayacak. Daha önceki yazımda neler yaşayabileceğimizi belirtmiştim. Güneş tutulması ve yaşayacağımız ay tutulması yaklaşık altı ayımızı etkileyecek. Bazılarımız tutuldu ama benim hayatımda hiçbir şey değişmedi diye düşünebilir. Bence acele etmeyin her şeyin bir zamanı vardır. Her nerde değişim ve dönüşüm yaşayacaksanız krizli bir değişikliğin sizi beklediğini unutmayın. Önce canınız sıkılabilir fakat dayanabilirseniz sonrası sizin için daha iyi olacak. Güneş tutulmasından dolayı ilişkilerimizde ve maddi kazançlarımızda zaten zor dönemden geçiyoruz. 5 Kasım’da Venüs ve Uranüs karşıtlığıyla ikili ilişkilerinizde ve maddi kazançlarınızda sürprizli gelir ve ani aşk getirebileceği gibi ilişkilerinizde ani bitiş ve para kaybına da neden olabilir.

8 Kasım’da 16 ° 00’de Ay tutulması ve dolunayı beraber yaşayacağız. Ay tutulmaları duygusal bitişleri daha çok anlatır. Kararsız kaldığınız, istediğiniz gibi devam etmeyen bir ilişkiniz var ise bu dolunayla yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak mutsuz ve huzursuz hissedebilir sanki her şey elinizin altından kayıyormuşçasına gibi gelebilir. Bir yıl önce de Boğa burcunda ay tutulması yaşamıştık. O zaman neler yaşadığınızı bir düşünün. Aynı şeylerle sınanabilirsiniz. Bu ay tutulması bazı yüzleşmelerle karşılaşmanızı da sağlayabilir. Bazen üstünü örttüğümüz ve görmezden geldiğimiz şeylerle yüzleşmemiz bizim için daha iyi olur. Önce üzülürüz ama sonra daha güçlü bir şekilde küllerimizden yeniden doğarız. Gayrimenkul konuları, güvenliğimiz, ülkemizin mali geliri, hazine, bankalar, borsa, para piyasaları, ticaret, ithalat, ulusal kaynaklar ve güzellik merkezleri, anne ve teyzelerimizin sağlığı ilgili konular gündemimizde olacaktır.

15 Kasım’da Venüs, 17 Kasım’da Merkür ve 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna girerek, 23 Kasım’da da Yay burcunda1 ° 37 Yeni Ayı karşılayacağız. Yay burcu değişken bir burç olduğundan yaşayacağımız olaylarda değişkenlik gösterebilir. Yay burcundaki bu stelyum ile daha enerjik, maceracı ve iyimser bir hava esmeye başlayacaktır. Ülkemizde her geçen gün artan göçmenler ile ilgili bir yasa yürürlüğe girebilir veya bu konuda yeni bir adım atılabilir. İkizler burcundaki Mars retrosuyla zaten diliminizin kemiğinin olmadığı bu günlerde Yay burcunun Merkür’e girişiyle daha çok patavatsız, sabırsız ve kavgacı olabiliriz. Kazalara karşıda dikkatli olmamız gerekiyor. Yeni aylar her zaman yenilik ve yapmak istediğimiz şeylerle ilgili yeni fırsatlarla hayatımızı renklendirir. Seyahatler, din adamları, ibadet yerleri, cemaatler, üniversiteler, felsefeler, hukuk, ticaret, ihracat ve ithalat, gümrük ve vize işleri, yayıncılık, basın yayın, iletişim, uluslararası konularda yenilikler yaşayabiliriz. Farklı kültürlerde kişilere karşı ilgi gösterebiliriz. Atacağımız adımlarda cesur olacağımız için hedefimize ulaşmakta sınır tanımayacağız.

23 Kasım’da Jüpiter Balık burcunda ileri hareketine geçerek ruhsal büyümemize yardımcı olabilir. Yaratıcılığımız ve maneviyatımız artar, mistik konulara, sanatsal faaliyetlere ve psikoloji dallarına ilgi duyarız. Yeni icatlar keşfedilebilir. Alternatif tıp alanından şifalanmak isteyebiliriz. Deniz ve okyanuslar ile ilgili yeni durumlarla karşılaşabiliriz. Film, fotoğraf ve sinema dallarında yeniliklere de şahit olabiliriz. Jüpiter’in her zaman büyütme etkisi olduğundan sel, tsunami ve yağışlarda da aşırı etkiler yaratabilir. Eğlence ve müzik piyasalarında da bir değişim yaşatabilir. Alkol, uyuşturucu madde kullanımlarında da artış yaşanabilir. İlahi adaletin tecelli ettiğine de şahit olabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız iyilik ve kötülükler Jüpiter Balık döneminde önünüze çıkabilir.

Sevgili Koçlar ve Yükselen burcu Koç olanlar: Güneş Merkür Venüs Akrep burcunda size güneş tutulmasını 22 kasıma kadar 8 evinizde gerçekleşiyor. Güneş tutulması etkilerini finansal konularınızda ani bir değişim ile yaşayabilirsiniz. Miras, nafaka, prim, sigorta, eşinizin gelirleri veya ortak yaptığınız işlerden kazandığınız paralarda yenilikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza bu ay ekstra dikkat edin. Yönetici gezegeniniz Mars ikizler retrosunda sizin 3 evinizde gerileyecek. Araç kullanırken daha çok dikkat etmeli dürtüsel hareket etmemelisiniz. Sözcüklerinizde kırıcı olmamaya özen gösterin. Fikirleriniz hızla değişeceğinden yapmak istediğiniz işlerde cesur adımlar atarak hayata geçirmek isteyebilirsiniz. 8 kasımda 16 derecede yaşayacağınız Boğa burcunda Uranüsyen dolunay ve Ay tutulmasını sizler 2. evinizde yaşayacaksınız. Kariyeriniz, kazandığınız paralar, taşınabilir mülkleriniz ile ilgili değişiklik yaşamak isteyebilirsiniz. Güneş Merkür Venüs 22 kasımda Yay burcunda 9 ev konuları gündeminize getirecek. Yeni Ay 1 derece girişiyle daha iyimser ve rahat enerjiler içinde olacaksınız. Uluslararası işleriniz, eğitim hayatınız, seyahatleriniz, akraba ve kardeşleriniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Uluslararası bir şirket ile anlaşma sağlayabilirsiniz. Eğitim hayatınız için yeni bir adım atmak kendi vizyonunuzu genişletmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir seyahatinizi de gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Jüpiter Balık burcunda 23 kasımda 12 evinizi aydınlatmaya başlayacak. İlahi adaletin tecelli ettiğine şahitlik edebilirsiniz. Bol bol meditasyon, dua yapabilir, bu ay rüyalarınızda anlaştığının farkına varabilirsiniz. Sizden güçsüz insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. İnzivaya çekilerek ruhunuzu rahatlatmak isteyebilirsiniz. Kendinizin kıymetini bildiğiniz ve kendinizle barışacağınız bir dönemden geçeceksiniz.

Sevgili Boğalar ve Yükselen burcu Boğa olanlar Geçen ay karşıt burcunuzda yaşadığınız güneş tutulmasının ardından şimdi de sizin burcunuzda hem dolunayı hem de ay tutulmasını birlikte yaşayacaksınız. Ay tutulmaları daha çok duygusal yönden tamamlanmaları anlatır. 8 Kasım’da 16 derecede yaşayacağınız Uranüs yen ay tutulmasını sizler 1 evinizde yaşayacaksınız. Mali durumlarınız ve ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklarınız ile yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Hayatınız ani ve sürprizli bir şekilde yol alabilir. Hayatınız için net karar verip yolunuza kendi başınıza devam etmek isteyebilirsiniz. Bu dönem kredi, borçlanmak gibi durumlarınız var ise temkinli hareket etmenizde fayda vardır. İkizler burcundaki Mars retrosunu 2. Evinizde yaşayacağınızdan kazançlarınızda zorlanabilir, elinize geçen paraların harcamalarınıza yetmediğini düşünebilirsiniz. Güneş, Venüs ve Merkür22 kasımda Yay burcunda 1 derece yeni ayı ile size maddi anlamda güzel bir destek verebilir. Yabancılarla çalışıyorsanız güzel bir anlaşma yaşayabilirsiniz. Veya eşinizin iş hayatında sürpriz bir gelişme ile güzel kazançlar sağlayabilir. Vergi, sigorta, borçlar, nafaka gibi gündemleriniz var ise bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda da iyileşmeler bu dönem görülebilir. Jüpiter Balık burcu ileri hareketine sizin 11 evinizden giriş yaparak, kariyerinizde güzel etkiler almanıza neden olabilir. Hayallerinizi hayata geçirmeniz için güzel destekler ve fırsatları önünüze getirebilir. Sosyal çevrenizde popüler olmanızı sağlayabilir.

Sevgili ikizler ve Yükselen burcu İkizler olanlar: Geçen ay yaşadığınız Güneş tutulmasının etkilerini 6. Evinizden yaşayacaksınız. İş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız veya günlük rutinleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızda kadersel köklü bir yenilikle hayatınıza etki edebilir. Arka arkaya yaşadığımız güneş tutulması ve hemen akabinde yaşayacağımız Uranüsyen ay tutulması ve dolunayı sizler 12 evinizde yaşayacaksınız. Duygusal anlamda fikirlerinizi ve planlarınızı kimseyle paylaşmak istemeyebilir, kendi başınıza derin düşüncelere dalabilirsiniz. Yaptığınız işlerde yanlış bilgi verdiğinizi düşünerek suçlanmaktan korkabilirsiniz. O yüzden bilgi paylaştığınız insanlara ekstra dikkat edin. Sizi rahatsız eden duygu ve düşüncelerinizden kurtulmak için yeni kararlar alabilirsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıkları sizde yetersizlik duygusunu hissettirebilir. Psikomatik septomlarınızında tetiklendiğini hissedebilirsiniz. Mars retrosunu burcunuzda 1 evinize yaşayacaksınız. ikili ilişkilerinizde dikkatli konuşmanız gerekiyor. Ortaklarınız var ise davalarınızda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Kendinizi gergin hissedebilir, kimseyle anlaşamadığınızı düşünebilirsiniz. Mars retrosu burcunuzda gerilerken herhangi bir başlangıç yapmayın. Evinizde, trafikte çok dikkat etmeniz gerekiyor. 22 kasımdan sonra Merkür Venüs güneş Yay burcunda yeni ayı ile sizin 7 evinize giriş yaparak gündemlerinizi hızla değiştirecek. İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, varsa davalarınız ile güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişiminiz ön planda olacağından karşılıklı fikir ve iş birliğinden fayda sağlayabilirsiniz. Dedikodulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Açık düşmanlıklarınıza karşı da tedbirli olmalısınız. Kendinizden genç bir partnerle de yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. Jüpiter Balık geçişi sizlerin 10. Evinden ileri hareketine geçerek sizlere daha iyi fırsatlar ve destekler sağlayacaktır. Yeni anlaşmalar veya yeni bir iş değişikliğiyle yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışıp ciddi ilişkiler düşünmenize neden olabilir. İşlerinizi daha da büyütmeniz için fırsatlar sunabilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen burcu Yengeç olanlar:22 kasıma kadar güneş Merkür Venüs 5 evinizde Akrep burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanabilmek için büyük adımlar atabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde daha kıskanç, sahiplenici olup, bir dedektif edasıyla partnerinizin peşine düşebilirsiniz. Bazı gerçekleri su yüzüne çıkartmak isteyebilirsiniz. Boğa burcunda yaşayacağınız Uranüsyen dolunay ve ay tutulmasını 11 evinizde yaşayacaksınız. Duygusal yönden sizi yıpratan ve yürümeyen ilişkilerinize arkadaşlıklarınıza artık dur demenin zamanı geldiğini hissedip hayatınızla ilgili büyük yol ayırımlarına girebilirsiniz. Sosyal çevreniz, üye olduğunuz dernekler ile bazı değişimler yaşayabilirsiniz.Politika ile ilgili düşüncelerinizde farklı aydınlanmalar da yaşayabilirsiniz. Vatani konular ve güvenliğimiz, anne ve teyzelerimizin sağlığı ile ilgili konularda gündemimizde olabilir. İdeallerinizi ve hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz. Mars ikizler burcunda 12 evinizde retro olacağından sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Düşüncelerinizde içsel bir kızgınlık hâkim olabilir. Atacağınız adımları hayata geçirmek isterken motivasyon düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Düşmanlıklar, sırlar, gizli saklı olayların ortaya çıkmasını yaşayabilirsiniz. 22 Kasım’da Merkür Venüs Güneş Yay burcunda yeni ay sizin 6 cı evinizde olacak. Sağlığınızda iyileşmeler, işyerinizde yaşayacağınız yenilikler, çalışma alanınızda yeni düzenlemeler, yabancı kişilerle yeniden çalışabileceğiniz bir yeni ay yaşayacaksınız. Jüpiter balık burcunun son geçişini sizlerin 9 evinden yapacaktır. Size uluslararası işlerinizde fırsatlar ve destekler sağlayacaktır. Yeni bir dil öğrenmek isteyebilir, yurtdışında yaşama kararı alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda kendinizi eğiterek daha uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Maneviyatınızı arttırarak sizi daha inançlı olmanızı sağlayabilir. Bu dönem cami, kilise gibi ibadet yerlerine giderek rahatladığınızı hissedebilirsiniz. Basın Yayın alanlarında çalışıyorsanız kitleler arasında daha çok tanınmanıza neden olabilir.

Sevgili Aslan ve Yükselen burcu Aslan olanlar: 22 kasıma kadar güneş Merkür Venüs 4 evinizde Akrep burcunda olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz yoğunlaşacak. Ev alım satım kiralama, toprak, arsa gibi konular ön planda olabileceği gibi evinizi güzelleştirmek tadilat yaptırmak isteyebilirsiniz. Ailevi meseleler ön planda olacağından fikirsel olarak anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarınız ve iş hayatınızla ilgili yeni gündemler yaşayabilirsiniz. 8 kasımda Boğa burcunda Uranüsyen yaşayacağınız dolunayı ve ay tutulmasını sizler 10 evinizde yaşayacaksınız. İşten ani bir kararla ayrılmak isteyebilir veya yeni bir yerden sürpriz şekilde iş teklifi alabilirsiniz. İşyerinde patronlarınızın değiştiğine de tanık olabilirsiniz. Kariyerinizi farklı bir iş ile değiştirebilirsiniz. Toplumsal statünüzde de değişiklik yaşayabilirsiniz. Evlenebileceğiniz gibi ikili ilişkilerinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. 22 Kasım’da Merkür Venüs Güneş Yay burcunda yeni ay sizin 5 evinizde yaşanacak. Yeni ay size yeni bir aşk getirebileceği var olan ilişkilerinizde daha iyimser bir hava estirecektir. Çocuklarınızla daha keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Aşkta macera arayışı içine girebilir, yaşayacağınız anlık heyecanlara kendinizi kaptırabilirsiniz. Seyahat etmek isteyebilir, kumar, borsa gibi konularda riskleri göze alarak cesaretle atılabilirsiniz. Mars ikizler burcunda geri hareketine sizin 11 evinizde gerilemeye başladığından iletişiminizde tahammülsüz olabilir herkesi yanlış anlamaya açık olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın ve çevrenizin gerçek yüzleriyle farkındalık yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmede zorluk yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde gruplarda anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz gibi zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. İnternet alışverişlerinde veya ticaret yaptığınız insanlara ekstra dikkat etmenizde fayda vardır. Jüpiter balık burcu geçişi sizin 8 evinizde ileri harekete geçecektir. Beklediğiniz bir para var ise o paranın size gelmesini sağlayabilir. Eşinizin kazancı veya miras gibi konularda kazançlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizden çok güzel desteklerde maddi yönden size gelebilir. İlahi bir güç tarafından korunduğunuzu hissedebilirsiniz. İstediğiniz ve ertelediğiniz bir ortaklık var ise hayata kolaylıkla geçirebilirsiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Burcu Başak olanlar: Yönetici gezegeniniz Merkür, Güneş ve Venüs sizin 3 evinizde Akrep burcunda yaşadığınız Güneş tutulmasının etkilerini 22 kasıma kadar yaşatmaya devam edecek. Kadersel olayların tetiklendiği bu güneş tutulmasında İletişiminiz ve kazançlarınız, kardeşleriniz, eğitim hayatınız, komşularınız yakın çevreniz kısa yolculuklarınız ve ticari alışverişlerinizle ilgili gündemleriniz olacaktır. Belki bir konuda uzmanlaşmak istediğiniz için yeniden eğitim hayatına başlayabilirsiniz. Sosyal Medya basın yayın TV. Yazarlık ile ilgili konularda yeni gündemlerinizde olabilir. Yapacağınız kısa yolculuklarda hayatınızın aşkı ile kadersel karşılaşmanız an meselesi. 8 kasımda Boğa burcunda yaşayacağınız Uranüsyen dolunayı ve ay tutulmasını 9 evinizde yaşayacaksınız. Yurtdışı konularınız, üniversite hayatınız, uzun yolculuklarınız, akademik konular, hukuki davalarınızda ani sürprizli bir farkındalık veya değişiklik yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız Ay tutulması ile farklı bakış açısıyla hayatınızda yeni bir yol almayı isteyebilirsiniz. Zihniniz çok aktif olacağından karar vermekte de zorlanabilirsiniz. İkizler burcunda yaşayacağınız Mars retrosu sizi daha çok etkileyecektir. Sizin 10 evinizde yaşayacağınız Mars retrosunda motivasyon düşüklüğü yaşayabilir, otorite veya ailenizle olan ilişkilerinizde zorlanmalar veya yanlış anlaşılmalara neden olabilir. İnsiyatif almakta zorlanabilir, yeni proje ve hedeflerinize temkinli yaklaşmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizden emir almadan kendi başınıza ilerlemek isteyebilirsiniz. 22 Kasım’da Güneş Merkür ve Venüs Yay burcunda yeni ay 4 evinizde olacak. Değişken bir burçta yaşanacak yeni ay size güzel etkiler getirecektir. Yeni ayın etkisi ile bulunduğunuz ev konuları ön plana çıkacaktır. Sürekli yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Kiralama satın alma satma gibi gündemleriniz var ise bu yeni ayda daha büyük enerjisi güzel bir eve taşınabilir veya beklediğinizden iyi bir paraya evinizi satabilirsiniz. Özgürlüğünüz sizin için ön planda olur. Yeni bir dil öğrenmek isteyebilir, yabancı bir ülkede yaşıyorsanız yabancılarla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Yeni ayın etkisiyle kültürel seyahatler yapmak sizin için cazip olabilir. Jüpiter Balık burcunda ileri hareketine sizlerin 7 evinize giriş yaparak size güzel fırsatlar sunacaktır. Ertelediğiniz bir iş veya bir anlaşma var ise bu güzel destek ile harekete geçebilirsiniz. Hakkettiğiniz para, özür, yüzleşme her ne ise Jüpiter’in güzel desteğiyle hakkettiklerinizi elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi evlilik ile taçlandırmak isteyebilirsiniz. Aranızda anne olmak isteyenler var ise anne olmak için adımlar atabilir. Bekar Başakların aşk trafiği yoğunlaşabilir.

Sevgili Terazi ve Yükselen Burcu Terazi olanlar : Güneş Merkür ve Venüs Akrep burcundaki güneş tutulmasını 22 kasıma kadar sizlerin 2 evinizde yaşatacaktır. Kariyeriniz, kazançlarınız, aşk hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Artık miladı dolmuş her tür iş ve ilişkiyi ardınıza bırakmak isteyebilir, yolunuza tek başınıza yürümek isteyebilirsiniz. Bu güneş tutulması sizin değer verdiğiniz her şey ile yüzleşmenizi sağlamış olabilir. Maddi ve manevi bakış açışınızı değiştirmenize sebep olabilir. Kendinize verdiğiniz değer, güven ve sadakat konularınızı gözler önüne serebilir. Mesleki ve ticari yetenekleriniz, ekonomik sorunlarınız ve mülkleriniz ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. 8 kasımda Boğa burcunda yaşayacağınız Uranüsyen dolunay ve ay tutulması sizlerin 8 evinizde gerçekleşecektir. Her ne kadar Odağınız hep para bile olsa sizler için ikili ilişkileriniz de para kadar önemlidir. Ay tutulması duygusal bitiş ve tamamlamaları anlattığı için beraber olduğunuz kişi ve eşinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Eşinizin veya ortaklarınızın parası, kredi borç, vergi, miras, nafaka gibi konularda ani beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sırların ortaya çıkmasını sağlayabileceği gibi, size yapılan yanlış için intikam alma duygunuz ve para kaybetme korkunuzu bu yeni ay tetikleyebilir. İkizler burcunda yaşayacağınız Mars retrosunu sizler 9 evinizde yaşayacaksınız. İletişimde sert söylemleriniz olabilir, eğitim hayatında daha çok mücadele etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Yurtdışında yaşıyorsanız veya yabancılarla çalışıyorsanız yanlış anlamalar veya iş yapmakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Seyahatlerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Güneş Merkür Venüs Yay yeni ayı ile sizlerin 3 evinde gerçekleşecektir. Yay burcunun iyimser havası biraz olsun sözcüklerinize yansıdığını hissedeceksiniz. Yazarlık, sosyal medya yöneticiliği, tv. basın yayın kuruluşlarında çalışan iseniz bu yeni ay ile çok olumlu etkiler yaşayacaksınız. Belki kimileriniz yeni bir sosyal platformda parlayabilir, belki iletişim ağlarınızı kullanarak yeni bir iş alanı kendinize yaratabilirsiniz. Çocukluk arkadaşlarınız komşularınız ve kardeşleriniz ile gündemlerinizde olabilir. Uluslararası pazarlama işi yapıyorsanız güzel etkiler alabilirsiniz. Sadece enerjiniz düşük olacağından motive olmakta zorlanabilirsiniz. Yabancı bir dil öğrenmek için adım atabilirsiniz. Kısa yolculuklarınızdan keyif alabilirsiniz. Jüpiter balık burcu ileri hareketine geçince sizin 6 evinize güzel rahat enerjiler getirecektir. Günlük rutinlerinizi keyifle yapmaya başlayacaksınız. Dua, Meditasyon yoğa gibi sizi rahatlacak şeylerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İşyerinizde hakkettiklerinizi almaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Rüyalarınız daha bir anlamlaşacak. Ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Hasta olan evcil hayvanlarınız var ise iyileştiklerine tanık olabilirsiniz. Ya da yeni can dostu sahiplenebilirsiniz. Sağlığınızda iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve Yükselen burcu Akrep olanlar: Güneş Merkür ve Venüs 22 Kasıma kadar burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha çok parladığınızı hissedebilirsiniz. Zor zamanlardan geçtiğiniz bu yıllarda artık karar verme zamanın geldiğini ve hayatınızı yeniden yapılandırmanız gerektiğini hissediyorsunuzdur. Kişiliğiniz, değiştirmek istediğiniz bazı huylarınız, dünyaya bakış açınızda köklü bir değişiklik yaşayacaksınız. Her konuya temkinli ve kontrollü yaklaştığınız için ani ve şok edici olayları arka arkaya yaşayınca hayatın kontrolünün sizin elinizde olmadığının farkına varmış olmanız gerekiyor. Ya hep ya hiç felsefenizi biraz grileştirmeniz gerektiğini belki de bu yıllarda daha çok anlamışsınızdır. Her ne kadar dışarıdan güçlü, soğuk, mesafeli görünseniz de aslında içinizde farklı bir dünyanız olduğunu kimse anlamaz. 8 Kasımda yaşayacağınız Uranüs yen dolunay ve ay tutulmasını sizler 7 evinizden yaşayacaksınız. Ay tutulmaları duygusal sonlanmaları ve tamamlanmaları anlatır. 7 evde yaşanacak ay tutulması evliliğiniz, ortaklıklarınız, davalarınız, hak hukuk adalet temalarında krizli ve ani beklenmedik farklılık size yaşatacaktır. Bazılarınız evliliğinizi sonlandırmak isteyebilir, Bazılarınız ortaklarından ayrılmak ve yoluna tek başına devam etmek isteyebilir, bazılarınızın da sonuçlanmasını beklediği bir dava var ise sonuçlandığına şahit olabilir. Evliliğinizden beklediğiniz sadakat ve güven duygusu sizin için önemli olur. Açık düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu dönem gizli saklı olaylarında ortaya çıktığını göreceksiniz. İkizler burcunda yaşayacağınız Mars retrosunu sizler 8 evinizde yaşayacaksınız. Mars retrosunun para evinizde olmasından dolayı ortak gelirleriniz, nafaka, miras, kredi ve sigorta konularında zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Kazalara ve ameliyatlara açık olabileceğiniz bir zamandan geçtiğiniz için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. 22 Kasım itibariyle güneş Merkür ve Venüs Yay burcunda yeni ayı ile sizler 2 evinizde yaşayacaksınız. Kariyer ve maddiyatınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşatabilir. Her ne kadar 8 evinizde Mars gerilemesinden dolayı yaşadığınız sıkıntılardan dolayı zorlanmanızda 2 evinizdeki bu yeni ay ile rahat enerjiler içinde olacaksınız. Jüpiter Balık burcunun ileri hareketini sizler 5 evinizde yaşayacaksınız. Çocuklarınız ile iyi ilişkiler kurabilir, onlarla zaman geçirmekten daha çok hoşlanabilirsiniz. Hobi ve sanatsal faaliyetlerde bulunarak ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu konuda size güzel fırsatlar sunabilir. Yatırımlarınızdan güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal çevreniz ile daha güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Sevgili Yay Yükselen burcu Yay olanlar: Güneş Merkür ve Venüs 22 kasıma kadar Akrep burcundaki güneş tutulmasını sizler 12 evinizde yaşayacaksınız. Kendinizi inzivaya çektiğiniz eylem ve düşüncelerinizi herkesten gizlemeye başladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Kendi içinize dönüp, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Hani bazen kalabalıklar arasında kendimizi yalnız hissederiz ya işte öyle bir enerjiden bahsediyorum. Bazılarınızda yurtdışında yaşama kararı almanıza neden olabilir. Gizli saklı yaşadığınız ilişkileriniz gün yüzüne çıkabilir. 8 kasımda yaşayacağınız Uranüsyen dolunayı ve ay tutulması sizlerin 6 evinizde yaşayacaksınız. Ay tutulmaları duygusal tamamlanmalarını ve bitişleri tetikler. İşyerinde yaşayacağınız tutarsızlıklar, İş arkadaşlarınız arasında yaşanacak ayrılıklar, günlük rutinlerinizde yaşayacağınız değişimler, İşyerinde abartılı duygusal tepkiler vermenize de neden olabilir. Sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Beslenme düzeninizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Belki de bazılarınız yeni bir diyete başlamak isteyebilir. Hizmet aldığınız kişilerle anlaşamadığınızı hissedebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yeni bir değişiklik yaşanabilir. İşyerinizin aniden taşınması da gündeminizde olabilir. 22 Kasım itibariyle güneş Merkür ve Venüs Yay burcunda yeni ayı sizlerin 1 evinizde yaşayacaksınız. 22 Kasımdan önce yaşadığınız depresif düşünceli halinizin yerine daha neşeli ve iyimser bir hava ile ışıldamaya başlayacaksınız. Kişiliğiniz, kimliğiniz, dış görünüşünüz ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz sizin için daha önemli olur. Mars retrosundaki ikizler burcu gerilemesini sizler 7 evinizde yaşayacaksınız. Evliliğinizde sizinle anlaşmak zor olabilir. Karşınızdaki insanlara tahammülsüz davranabilirsiniz. Ortaklarınızla hırs mücadeleleri içine girebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz davanız var ise o konuda da zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Jüpiter Balık burcunun ileri geçişini sizler 4 evinizde yaşayacaksınız. Hayal ettiğiniz ve almak veya taşınmak istediğiniz evden daha büyük bir eve taşınmanıza yardımcı olabilir. Ailenizden maddi destekler alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak burcu ve Yükseleni Oğlak burcu olanlar: Güneş Merkür ve Venüs 22 kasıma kadar Akrep burcundaki güneş tutulmasını sizlerin 11 evinizde gerçekleşecek. Güneş tutulmasının etkilerini hayallerinizi ve hedeflerinizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir döneme başlayarak hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlayacaksınız. Sosyal çevrenizi kullanarak kariyer basamaklarını hızlıca çıkmanızı sağlayabilir. Bu dönem sosyal çevre, üye olduğunuz dernekler, çeşitli meslek grupları ile sık sık bir araya gelmenizi sağlayabilir. İletişim ve organizasyon yeteneğinizi kullanarak önemli bazı şans ve fırsatlar ayağınıza gelebilir. Fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşarak gelecek planlarınızı yapılandırabilirsiniz. 8 Kasım’da yaşayacağınız Uranüsyen dolunayı ve ay tutulmasını sizler 5 evinizde yaşayacaksınız. Ani beklenmedik bir ilişkinin bitişini yaşayabilirsiniz. Sadakatiniz bu ay tutulması ile sınanabilir. Gizli saklı olaylarınız var ise su yüzüne çıkabilir. Anne olmak isteyen anne adaylarının sağlıklarına her zamankinden daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Hobilerinizi geliştirebilir, farklı hobilere yönelebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bu dönem kumar, borsa ve şans oyunları gibi konularda dikkatli olmanızda fayda var. 22 Kasım itibariyle güneş Merkür ve Venüs Yay burcunda yeni ayı sizlerin 12 evinizde yaşayacaksınız. Depresif bir yapınız olduğundan bu geçiş ile inzivaya çekilmek isteyebilir. Kendinizi her şey ve herkesten soyutlayabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Sağlınıza dikkat etmeniz gereken günlerden geçiyorsunuz. İkizler burcunda yaşayacağınız Mars retrosunu sizler 6 evinizde yaşayacaksınız. İş hayatınız, sağlığınız, çalışma koşullarınız ile ilgili zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Kimsenin sizi anlamadığını hissedebilirsiniz. Hayatın sizin üstünüze üstünüze geldiğini hissedebilir, fevri tahammülsüz davranabilirsiniz. Jüpiter Balık burcunun ileri geçişi sizin 3 evinizde yaşayacaksınız. Kardeşler, çocukluk arkadaşlarınız, komşularınız ile ilgili güzel gündemleriniz olabilir. İletişim ve pazarlama gereken işlerinizde daha rahat ilerlediğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi bir konuda yetiştirmek istiyorsanız da güzel fırsatlar önünüze çıkacaktır.

Sevgili Kova burcu ve Yükselen Burcu Kova olanlar: Güneş Merkür ve Venüs 22 kasıma kadar Akrep burcundaki güneş tutulmasını sizlerin 10 evinizde gerçekleşecek. Kariyerinizde olmak istediğiniz yerde olmanız için güzel destekler alacaksınız. Toplumsal statünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız işlerde parlayabilirsiniz. Değişik fikirlerinizi paylaşarak patronunuzun ilgilisini çekebilirsiniz. Hayatınızı yapılandırma yıllarında olduğunuzdan artık net kararlar vererek uzun vadeli hem iş hem de ailesel konularda değişikliklere doğru yol alacaksınız. 8 Kasım’da yaşayacağınız Uranüsyen dolunayı ve ay tutulmasını sizler 4 evinizde yaşayacaksınız. Taşınma, ev kiralama veya ev satın alma gibi konularınız olabilir. Ailenizin yanından başka bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Ailenizle anlaşmakta bu dönem zorlanabilirsiniz. Ailevi konularda sürüncemede olan konuların aydınlanmaya başladığını görebilirsiniz. Alışkanlıklarınızda bir değişikliğe de gidebilirsiniz. Geçmişten size kalan miras veya toprak gibi konularda sürpriz bir değişiklik yaşayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz evi farklı bir dekorasyon ile değiştirmekte isteyebilirsiniz. 22 Kasım itibariyle güneş Merkür ve Venüs Yay burcunda yeni ayı sizlerin 11 evinizde yaşayacaksınız. Farklı grup veya yeni sosyal çevrelere girerek herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Orginal fikirleriniz, entelektüel birikimleriniz ile çeşitli meslek gruplarından yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Gelecek hedefleriniz ve ideallerinizi bu yeni ay ile başlatabilirsiniz. Umutlarınızın yeşerdiğini ve hayallerinize bir adım daha yaklaştığınızı hissedeceksiniz. Kariyer alanlarında yönetici konumunda çalışarak herkese faydalı olacaksınız. İkizler burcunda yaşayacağınız İkizler burcundaki Mars retrosunu sizler 5 evinizde yaşayacaksınız. İkili ilişkilerinizde, çocuklarınızda anlaşamadığınızı düşünebilirsiniz. Satürn transitinde yaşadığınız bu evde üstüne üstlük Mars retrosuyla kendinizi daha sıkışmış, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda daha fevri hareketler yaparak kendinizi mutsuz edebilirsiniz. Borsa, kumar, şans oyunları gibi konularda daha temkinli adımlar atmanız gerekebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünerek daha agresifleşebilirsiniz. Hobilerinizden zevk almamaya başlayabilirsiniz. Jüpiter Balık burcunun ileri geçişi sizin 2 evinizde yaşayacaksınız. Kazançlarınızda bereketli döneme girmeye başladığınızı hissedeceksiniz. Mali durumunuzda kendinizi şanslı hissetmeye başlayacaksınız. Yeni sözleşmeler yaparak maddiyatınızı yükseltebilirsiniz. Ekonomik anlamda büyüme ve genişleme adına fırsatlar önünüze gelecektir.

Sevgili Balık burcu ve Yükselen Burcu Balık olanlar: Güneş Merkür ve Venüs 22 kasıma kadar Akrep burcundaki güneş tutulmasını sizlerin 9 evinizde gerçekleşecek. Uluslararası konularda, eğitim hayatınızda, hayata bakış açınızda farkındalıklar ve yenilikler yaşayabilirsiniz. Bazılarınızın yurtdışında yeni bir iş kolu ile sık sık seyahat etmek zorunda olabilir. Bazılarınız ise yurtdışında yaşayan akraba veya ailesi ile gündemleri olabilir. Eğitim hayatınızda bir konuda yurtdışında uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Veya yurtdışında üniversiteyi bitirmek için adımlar atabilirsiniz. Akademik din felsefe gibi konularda daha farklı yenilikler yaşayabilirsiniz. Basın yayın, hukuk, kişisel gelişim konularında da güzel destekler alabilirsiniz. 8 Kasım’da yaşayacağınız Uranüsyen dolunayı ve ay tutulmasını sizler 3 evinizde yaşayacaksınız. Fikirleriniz ve duygularınızda farklı düşünceler yaşayabilirsiniz. Ani seyahatler gündeminizde olabilir. Kardeşler, yakın çevre, komşular ve çocukluk arkadaşlarınızla ilgili can sıkıcı gündemleriniz olabilir. Duygusal olarak duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda mevcut işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınız için özel hayatınızdan fedakârlık etmeniz gerekebilir. 22 Kasım itibariyle güneş Merkür ve Venüs Yay burcundaki yeni ayını sizler 10 evinizde yaşayacaksınız. Kariyerinizde, toplumsal statünüzde yeni bir döneme başlamanızı sağlayacaktır. Yay burcunun değişken yapısı sayesinde üstlerinizle veya ailenizle daha uyumlu olabilirsiniz. İş hayatınızda ve ev hayatınızda güzel destekler ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Özgür çalışmak isteyebilir, kimseye hesap vermek istemeyebilirsiniz. İnsanlara rehberlik etmekten zevk alabilirsiniz. Çalıştığınız insanları motive edip harekete geçirebilirsiniz. Kurallara uymakta zorlanabilirsiniz. Geleceğinizi düşünerek, koşulları ve durumları daha iyi duruma getirmeye çalışırsınız. Mars retrosunu sizler 4 evinizde yaşayacaksınız. Aile ve kariyer alanlarında zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Aile üyeleri ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aniden taşınma gündeminizde olabilir. Ev kazalarına karşıda dikkatli olmanızda fayda var.

Herkesin haritası parmak izi gibidir. Eğer sizde kendi doğum haritanızda neleri yaşayacağınızı merak ediyorsanız bana Astrolog Dervişe Cihaner Instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bütünün hayrına sağlık ve sevgiyle,


 

YORUMLAR