Reklam

İsmail Kahraman ve Yaşar Karayel'den Nihat Özdemir'e ziyaret

İsmail Kahraman ve Yaşar Karayel'den Nihat Özdemir'e ziyaret

İsmail Kahraman ve Yaşar Karayel'den Nihat Özdemir'e ziyaret
06 Ekim 2019 - 20:22

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı ve TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.
TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarete, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem ile Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu üyeleri Yaşar Karayel, Muhittin Bal, Nevzat Sudaş, Hüseyin Coşkun, Batman Birlik Vakfı Başkanı Hamdullah Tüzün, Genç Birlik Kurucular Kurulu üyesi Ali Kemal Tatlıbal ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ katıldı.
Ziyarette Başkan Nihat Özdemir tarafından İsmail Kahraman'a A Milli Takım forması takdim edildi. Heyet ayrıca Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.
Özdemir ve Kahraman Kadın Milli Takımı ile bir araya geldi
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman ile beraberindeki heyet, Riva'da kampta bulunan A Milli Kadın Futbol Takımı ile bir araya geldi. Kamp çalışmaları hakkında bilgi alan Nihat Özdemir ve İsmail Kahraman, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bugün Estonya, 8 Ekim'de de Slovenya ile karşılaşacak Kadın A Milli Takımımıza başarı diledi.
 

YORUMLAR