Reklam

İLÇELERDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

İLÇELERDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

İLÇELERDEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET
28 Kasım 2019 - 20:07

Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu ve Ardeşen Kaymakamı Ufuk Ozan Alibeyoğlu beraberindeki heyetlerle birlikte gün içerisinde Vali Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ettiler.

Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Bıyık, Ahmet Koçali ve Güneysu Ak Parti İlçe Başkanı Akif Karslı ile birlikte Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen bu ziyaretin hemen ardından, Ardeşen Kaymakamı Ufuk Ozan Alibeyoğlu da beraberinde Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretlerde, Güneysu ve Ardeşen ilçelerinde ticaret ve sanayi alanında yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. İlçelerde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında Vali Çeber’e bilgi aktarımında bulunuldu.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, ilçelerimizde gerek kamu kurumlarımızca, gerekse özel kuruluşlar tarafından hayata geçirilen projeleri ve yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, bölgemizin gelişmesi ve kalkınması konusunda emek harcayan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR