Reklam
Reklam
Reklam

İl Başkanı Katmer'den Regaip Kandili mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili vesilesiyle kamuoyuna bir tebrik mesaj yayınladı.

İl Başkanı Katmer'den Regaip Kandili mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili vesilesiyle kamuoyuna bir tebrik mesaj yayınladı.

İl Başkanı Katmer'den Regaip Kandili mesajı
25 Aralık 2025 - 13:45

İl Başkanı Yılmaz Katmer, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Maneviyat ikliminin habercisi, rahmet ve bereket kapılarının aralandığı mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bizleri rahmetiyle kuşatan, bereketiyle gönüllerimizi zenginleştiren, mağfiretiyle umutlarımızı tazeleyen bu müstesna zaman dilimine kavuşturan Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

Kalplerimizi yumuşatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren; ülfet ve muhabbetimizi artırarak Ramazan Bayramı’yla taçlanacak olan üç ayların, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kandiller; gönüllere manevi huzurun indiği, kalplerin sükûnet bulduğu, duaların semaya daha bir içten yükseldiği çok kıymetli zamanlardır. Bu mübarek gecelerde insan, ömrünün muhasebesini yapar; yaratılış gayesini yeniden tefekkür eder ve Rabbine yönelir.

Gönül dünyamızı imar eden bu kutlu geceler vesilesiyle; sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu bir iklimin oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenmesine, insanî ve ahlâkî değerlerin hayatımızda daha fazla yer bulmasına gayret etmeliyiz. Bu mübarek zamanların feyz ve bereketinden hakkıyla istifade eden kullarından olmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin; ülkemiz ve milletimiz üzerinde kirli emelleri olanlara fırsat vermesin. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, üç ayların rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barışına ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

YORUMLAR

  • 0 Yorum