Reklam

İftarda Buluştular...

İftarda Buluştular...

İftarda Buluştular...
14 Mayıs 2019 - 17:03

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Karasu Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti eski Meclis Üyesi İsmail Şentürk’ün daveti üzerine Lacum cafe ve restaurantta iftar sofrasında bir araya geldiler.

İftar davetine katılanlara teşekkür eden AK Parti eski Meclis Üyesi İsmail Şentürk; “Bereketin, huzurun, birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı Ramazan ayı içerisindeyiz. Paylaşmanın önemli olduğu bu ayda Sayın Belediye Başkanımız İshak Sarı, Sayın MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Karasu Belediyesi Meclis Üyelerimiz ile iftar programında bir araya geldik. Davetimiz üzere iftar programımıza katılan Belediye Başkanımız İshak Sarı’ya, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’ya ve tüm Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

İftar programı sonrası açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemiz Karasu’ya gönül vermiş ve ilçemiz için hizmet eden MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Meclis Üyelerimizle birlikte, AK Parti eski Meclis Üyemiz İsmail Şentürk ve Hüseyin Şentürk’ün düzenlediği iftar programında bir araya geldik. Samimi ve içten sohbetlerin yaşandığı güzel bir program oldu. İftar programını düzenleyen İsmail Şentürk’e ve Hüseyin Şentürk’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUMLAR