Reklam

İftar Programlarına Yoğun İlgi

İftar Programlarına Yoğun İlgi

İftar Programlarına Yoğun İlgi
31 Mayıs 2019 - 17:00

Safranbolu Belediyesi Mahalle İftarlarına ilk günden bu yana büyük ilgi devam ediyor.
Her akşam ayrı bir mahallede gerçekleşen iftar programının dün akşam ki durağı Onbeş Temmuz Mahallesi oldu. Her yıl olduğu gibi Camii avlusunda verilen yemeğe mahalle sakinlerinin neredeyse tamamı katıldı.
İftar yemeğine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Erol Altuntepe katıldı.
Başkan Köse iftar öncesi mahalle sakinleri ile uzun süre sohbet ederken özellikle kadın ve gençlerin ilgisi gözlerden kaçmadı.
Oruçların açılmasının ardından kısa bir konuşma yapan Köse; “ Öncelikle böylesi bir kalabalık ile orucumu açmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görüyorum ki mahalle iftarlarımızda amacımıza ulaşmışız. Birlik ve beraberlik içerisinde eski mahalle kültürünü yaşatıyoruz. Bununla birlikte diğer mahallelerimizde de söz ettiğim gibi inşallah bayram sonrası sizlerle bir araya gelerek sorunları birlikte tartışıp yine birlikte çözümler üreteceğiz. Bu vesile ile Kadir Gecenizi ve Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan tuttuğumuz oruçların kabulünü niyaz ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR