Reklam

Hüseyin Özbakır ve eşi Deniz Özbakır oyunu kullandı

Hüseyin Özbakır ve eşi Deniz Özbakır oyunu kullandı

Hüseyin Özbakır ve eşi Deniz Özbakır oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 15:02

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 25.ve 26. dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır, Ankara'da Çankaya İlkokulu’nda oylarını kullandılar.Özbakır çifti, seçimlerin hayırlı olmasını dilediler.

Hüseyin Özbakır,eşi Deniz Özbakır ile birlikte Ankara’da Çankaya İlkokulu’na gelerek 1140 nolu sandıkta oylarını kullandılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve Muhtarlık için oy kullanan Özbakır çifti, aynı zamanda sandık görevlilerine de kolaylık dilediler.
Oy kullanma işlemi sonrası açıklamada bulunan Hüseyin Özbakır, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Aile olarak görevimizi yaptık. Ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun. Sandığa gitmek bizlerin vatandaşlık görevidir. İnşallah güzel bir katılımla Dünya’ya bir kez daha demokrasi dersi vereceğiz. Seçimlerin şimdiden hem ülkemize hem de milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

YORUMLAR