Reklam

Hüdaverdi Bahadır '' Şampiyon Olmak İstiyoruz

Hüdaverdi Bahadır '' Şampiyon Olmak İstiyoruz

Hüdaverdi Bahadır '' Şampiyon Olmak İstiyoruz
01 Ocak 2021 - 14:54

Olası bir seçimde aday olmaya hazırlanan Bahadır, maçtan sonra yaptığı açıklamada, final niteliğindeki zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını dile getirdi.
Maç öncesinde karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini anlatan Hüdaverdi Bahadır, "Maça iyi odaklandık. İlk yarı golü isteyen taraftık. İlk yarının Berkay’la gelen gol, belki de her hocanın isteyeceği bir dakikada gelen goldü. Devre arasına 0-0 girsek belki bizim açımızdan iyi olmayabilirdi." diye konuştu. ‘İyi yoldayız’ Hüdaverdi Bahadır, oyuncularını kutlayıp, onlara teşekkür ederek, şunları kaydetti: "Bugün önemli olan kazanmaktı. Onu da başardık. Skor farklı da olabilirdi ama çok koşan ve kendi sahalarında kolay kolay puan kaybı yaşamayan bir takım karşısında kazanmak kolay değildi.
Teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için de ilk 2'de olmak lazım. İlk yarının sonuna kadar 2 final maçımız daha var. Hedefimiz hem içeride hem de dışarıda kazanmak. İyi yoldayız, iyi gidiyoruz. Önümüzdeki 2 maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz."



 

YORUMLAR