Reklam

Hüdaverdi Bahadır '' Projeyi geleceğimiz adına destekliyoruz ''

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile İl Müftüsü Hasan Başiş, Hendek’te başlayacak olan Eğitim ve Maneviyat Projesi kapsamında Hendek Belediyesini ziyaret etti.

Hüdaverdi Bahadır '' Projeyi geleceğimiz adına destekliyoruz ''

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile İl Müftüsü Hasan Başiş, Hendek’te başlayacak olan Eğitim ve Maneviyat Projesi kapsamında Hendek Belediyesini ziyaret etti.

Hüdaverdi Bahadır '' Projeyi geleceğimiz adına destekliyoruz ''
03 Aralık 2020 - 20:03

HENDEK ZİYARETİ


Heyeti Hendek Belediye Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır ve diğer Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör karşıladı.  Ziyarette kurumların ilçe müdürleri de yer alırken, proje hakkında kısa bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, “ Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Müftülük bir araya gelerek gençlerimiz için milli ve manevi bir eğitim programı hazırladık. Milli ve ahlaki değerlerin ışığında, tüm şehrimizi kapsayacak eğitim, kurs, kültürel ve sanatsal faaliyetler, spor, müzik, oyunlar, farkındalık ve gönüllülük esasına dayanan eğitimler, tarih ve kitap gibi bir çok konuda herkese hitap eden bir seferberlik başlatıyoruz” dedi.
 
HÜDAVERDİ BAHADIR: DESTEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Bahadır, “Bu projeyi geleceğimiz adına destekliyoruz. Tüm kurumlarımızla işbirliği içinde aziz milletimize en güzel hizmetleri eriştirmek, sunmak için daha çok çalışacağız. 3 kurumun ortaklaşa hazırladığı bu programla alakalı olarak Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ardından proje hakkında istişareler yapılırken, yol haritası belirlendi. Başlayacak olan eğitimlerle ilgili detaylı açıklamaların yapılacağı ifade edilirken, heyet Bahadır’a hediyeler takdim etti. Görüşmenin ardından Hendek Gençlik Merkezi ziyaret edildi.
 
 
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinin Projesi Kapsamındaki Faaliyetleri 

1. Serbest zamanlarda ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yıllık plan şeklinde hazırlayarak düzenlemek.
2. Bedensel ve zihinsel gelişimlerini sağlayabilecekleri zararlı alışkanlıklardan korunabilecekleri zemini hazırlamak.
3. Eğitim İstihdamlarına yönelik kurs, seminer ve girişimcilik programları düzenlemek.
4. Akranlarıyla kaynaşmalarını, sevgi, saygı, hoşgörü, alçakgönüllü, nezaket gibi değerleri benimsemelerini sağlamak.
5. Ahlaki olgunluğa eriştirecek adalet, merhamet, fedakarlık, dürüstlük, güven, yardımseverlik ve çalışmak vb. gibi değerleri edinmelerini sağlamak.
6. “Farkındalıklarımız zenginliğimizdir” anlayışını benimseyerek milli birlik ve beraberliğimize katkıda bulunmalarını sağlamak.
7. Karar alma ve uygulama süreçleriyle ilgili bilgilendirilmelerine ve bu süreçlere etkin şekilde katılımlarına imkan oluşturmak.
8. Bilgi ve İletişim Teknolojilerine erişimlerini kolaylaştırmak.
9. Tarih, Kültür ve Eğitim Gezileri (Ayda bir yapılabilir)
10. Gençlik Kampları (Ayda bir yapılabilir)
11. Spor Eğitimleri (Okçuluk, Tenis, Futbol vb.)
12. Müzik Eğitimleri
13. Görsel Sanatlar Eğitimleri
14. Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimleri
15. Bisiklet Turları
16. Kitap Okuma Halkaları
17.Temel Bilgisayar Kullanımı ve Kodlama Eğitimleri
18. Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri
19. Gönüllülük Çalışmaları
 

YORUMLAR