Reklam

HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI

HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI

HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI
02 Aralık 2020 - 19:53

HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI

Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında, meclis 2 gündem maddesini görüşerek oy birliği ile karara bağladı. Meclis COVİD-19 tedavisi gören Başkan Babaoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletilirken, Başkan Babaoğlu'nun mesajı okundu

2020 YILININ SON MECLİSİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun COVİD-19 tedavisi görmesi nedeniyle meclisi, Meclis 1.Başkanvekili Hamit Canlı yönetti. Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda COVİD-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen mecliste konuşan Hamit Canlı, Öncelikle Başkanımız Sn. Babaoğlu'na, ailesine, Hendek Belediyesi Eski Başkanı kıymetli ağabeyimiz Sn. Kamil Kamışoğlu'na ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Artan vaka sayıları hepimizin daha dikkatli ve sabırlı olmasını gerektiriyor. Sıkıntı ve mağduriyetleri en aza indirmek için çalışan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız ve Bilim Kurulumuzun aldığı tedbirlere uymak hepimizin görevimizdir. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 2020 yılının son meclis toplantısının hayırlı olmasını diliyorum dedi.  Başkan Babaoğlu ile telefonda görüştüğünü dile getiren Canlı, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi ve mesajını okuttu.

BABAOĞLU: TEDAVİMİZ EVİMİZDE DEVAM EDİYOR

Başkan Turgut Babaoğlu'nun mesajı kâtip üye Hüseyin Çetinkaya tarafından okundu.  Mesajda, Malumunuz ben, eşim ve ailem aldığımız tedbirlere rağmen COVİD-19 testimizin pozitif çıkması nedeniyle evimizde tedavi görmekteyiz. Çok şükür ki genel sağlık durumumuz iyidir. Bu vesileyle telefonla, mesaj yoluyla ve sosyal medyadan geçmiş olsun temennilerini ileten, dualarıyla bize güç tüm herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Canla başla mücadele eden sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm herkesten Allah razı olsun. Büyük bir fedakârlık sınavından geçtiğimiz bu zor günlerde yayılımı durdurmak için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak zorundayız. Bu vesile ile meclis toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm engelli vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. En kısa sürede aranızda olmak ümidiyle her birinizi Allah'a emanet ediyor, hastalarımıza acil şifalar ve sağlık dolu günler diliyorum dedi.

YAŞAR AYGÜNEŞ : SÖZDE DEĞİL ÖZDE DESTEK

Hendek Belediyesi Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır tarafından takdim edilen çiçek dolayısıyla teşekkür eden Yaşar Aygüneş ise, 3 Aralık Dünya Engelliler günü; Hayatın her alanında var olan, yaşam mücadelesi veren ve tüm zorlukların üstesinden gelmesini çok iyi bilen biz engelli bireylerin, sorunlarına dikkat çekmek adına özel bir gündür. Engelli kardeşlerimizin adı üzerinden yapılan gereksiz ve anlamsız söylemlerin son bulmasını umut ettiğimi bir kez daha ifade ediyorum. Biz engellilere fırsat verildiğinde, gerekli imkânlar sağlandığında başarıyla her işin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yüreğimizde ve kalplerimizde hiçbir engel olmadan, güçlü ve engelsiz bir Türkiye için yılın 365 günü bu yaşama sevincini gelin birlikte kucaklayalım. Engelli bireylerimizin sözde değil özde destekleriyle yanında yer alan Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik misyonuna uygun çalışmaları hayata geçiren Hendek Belediye Başkanımıza ve siz değerli meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimin gününü kutluyor, hepsine huzur, mutluluk ve esenlik dolu yıllar diliyorum dedi

HAMİT İSMAİLOĞLU

Yaşar Aygüneş'in ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Hamit İsmailoğlu, Dünyayı kasıp kavuran hastalıktan dolayısıyla en yakınlarımıza bile uzak kalmak zorundayız. Tedbirlere uymaya özveriyle devam etmeliyiz. Bu vesileyle Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na, ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ve tedavisi süren eski belediye başkanımız kıymetli büyüğümüz Sn. Kamil Kamışoğlu'na ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Bu zor günlerimizde gece gündüz demeden insanları hayata döndürmeye çalışan sağlık personellerimize teşekkür ediyorum. Bugünde yarında onların kıymetini bilmeliyiz. Meclisimiz hayırlı ve uğurlu olsun. dedi.  

2 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Konuşmaların ardından 2 gündem maddesi görüşüldü. 1. Maddesi olan  1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notları değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu hakkında söz alan AK Parti meclis üyesi Adem Sefa, İmar ile alakalı genel sorunlarımızı çözecek olan bu madde yaklaşık 3 aydır ilgili komisyonlar ve Büyükşehir belediyesi tarafından bu kapsamdaki çalışmalar devam etmekte. Bu çalışma sadece Hendek Belediyesi ile alakalı değil, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara katkıda bulunması amacıyla bizlerin de fikirlerini ifade ettiği bir çalışma. 16 ilçenin ortak sorunlarını çözebileceği bir plan notu olarak değerlendirilip her ilçenin planını kullanıma sunacaktır dedi. Adem Sefa'nın konuşmasının ardından gündemin 1.maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Ardından gündemin 2.maddesi Başpınar Mahallesi 377 ada 1 parsel numaralı taşınmada kayıtlı 89.11 m2 Kazım Çelikalp'e ait hissenin 5393 sayılı Belediye Kanunun 15. Maddesi h bendi ile 34. Maddesinin g bendi çerçevesinde trampasının yapılması için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

YORUMLAR