Reklam

HENDEK' DE KÖŞE BUCAK KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANIYOR

HENDEK' DE KÖŞE BUCAK KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANIYOR

HENDEK' DE KÖŞE BUCAK KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANIYOR
26 Mart 2020 - 13:45

KÖŞE BUCAK KÖPÜKLÜ SUYLA YIKANIYOR

Koronavirüs tedbirlerini elden bırakmayan Hendek Belediyesi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek gece yarısı cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkadı ve ardından ilaçladı.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında şehir genelinde dezenfektan, temizlik ve denetim çalışmalarına ara vermeden devam eden Hendek Belediyesi, cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik harekâtı başlattı.  Ekipler bu kapsamda gün boyu yapılan çalışmaların ardından gece yarısı Osman Yılmaz Caddesinden D-100 karayoluna kadar caddeyi köşe bucak köpüklü su ile temizleyerek yıkadı. Tazyikli su ile yapılan yıkamanın ardından yollar yeniden dezenfektan edildi. Tedbiri elden bırakmadıklarını belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 3 ayrı ekiple tüm şehir genelinde dezenfekte çalışmalarının ara vermeden devam ettiğini ifade etti.

BAŞKAN BABAOĞLU

Çalışmaları yerinde inceleyen Babaoğlu , “Ülkemizi tehdit eden COVİD-19 salgınıyla alakalı ilçemizde gece gündüz demeden ben ve arkadaşlarım sokaklarda halkımızın sağlığı için mücadele ediyoruz. Sizlerde lütfen evlerinizde kalın ve bizim yapmış olduğumuz çalışmalara bu noktada destek olun. Temizlik çalışmalarımızın yanı sıra halk sağlığı için denetimlerimiz sürüyor. Özellikle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun bir çaba içindeyiz. Devlet millet el ele bu zorlu süreci atlatacağız” dedi. Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör’ün de yer aldığı incelemelerde Başkan Babaoğlu, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Sokakların köpüklü suyla yıkanması için çalışmaların günlük olarak belirlenen program dahilinde devam edeceği açıklandı.

YORUMLAR