Reklam

Hendek aşkı hizmetlerle taçlanıyor

Mahallelerde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını sahada takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Tüm sorunları bir bir çözerken, Hendek aşkımızı hizmetlerimizle taçlandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Hendek aşkı hizmetlerle taçlanıyor

Mahallelerde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını sahada takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Tüm sorunları bir bir çözerken, Hendek aşkımızı hizmetlerimizle taçlandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Hendek aşkı hizmetlerle taçlanıyor
23 Kasım 2020 - 15:41

DAHA GÜVENLİ
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ilçenin dört bir tarafında alt yapıdan üst yapıya ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor.  Başkan Babaoğlu, Akpınar, Çamlıca, Yeşilköy ve Kemaliye mahallesi D-100 yan yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.  Başkan Babaoğlu, SASKİ’nin çalışmalarının ardından Şehirlerarası Otobüs Terminali önü D-100 yan yolunda kronik sorun haline gelen yağmur suyu hattında bakım onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini duyurdu. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Babaoğlu ekiplere kolaylıklar diledi.
KALDIRIM VE YOL GENİŞLETME
Cezaevi yolunun beton kaldırım çalışması tamamlandığını, asfalt çalışmaları için program yapıldığını ifade eden Başkan Babaoğlu, Yeşilköy mahallesinde başlayan yol genişleme çalışmalarını inceledi. Mahalle girişinde bulunan 160 metre uzunluğundaki yolda 3 metre genişleme yapıldığına dikkat çeken Başkan Babaoğlu, “Trafik akışına elverişli olmayan bu yolda başlattığımız çalışma sonrasında vatandaşlarımız konforlu ve güvenli bir ulaşıma erişecek” diye konuştu.
YAYA YOLU-MENFEZ-V KANAL
Son olarak Çamlıca mahallesinde vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri adına 1,3 km uzunluğunda yaya yolu çalışması yapıldığını anlatan Babaoğlu, “ Ayrıca yağışlar nedeniyle yol alt yapısının bozulmaması adına beton V kanal çalışması yapılmıştır. Diğer yandan yine her yağış sonrası vatandaşların gerek arazileri gerekse evlerinde su baskınlarına maruz kaldığı dere yatağı üzerine 30 metre uzunluğunda kutu menfez çalışması yapılmıştır” dedi.
HİZMETLERLE TAÇLANIYOR
Planlı ve programlı bir şekilde Hendek’in 91 mahallesindeki sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Babaoğlu, “ Programlı bir şekilde çalışan ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen taleplere de yetişmeye çalışırken, acil olduğu belirlenen tüm sorunlara müdahale edilmektedir” diye konuştu. Hizmet bekleyen tüm sokaklarda çalışmaların aralıksız devam edeceğini anlatan Başkan Babaoğlu, “ Vatandaşlarımızın tüm taleplerini ciddiyetle dinliyor, dikkate alıyoruz. Tüm sorunları bir bir çözeceğiz. Hendek’e olan aşkımızı hizmetlerimizle taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.
ÇALIŞMALAR
Babaoğlu, “Temsilcisi olduğumuz misyon enerjimizi ucuz polemiklerde tüketmeye müsait değil. Polemikten medet umanlar kusura bakmasın. Hendek’in tüm dinamikleriyle şehrimizi hep birlikte geleceğe taşıyacak adımları atmaya devam ediyor. Hendek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Uzun yıllardır hizmet alamayan mahallelerimize bir bir hizmet götürüyor, diğer yandan projelerimizi hayata geçiriyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR