Reklam

Hasta Ziyaretleri Devam Ediyor

Hasta Ziyaretleri Devam Ediyor

Hasta Ziyaretleri Devam Ediyor
23 Ağustos 2019 - 22:51

Hasta Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatları ile devam eden proje kapsamında personel her hafta düzenli olarak hastaları ziyaret ediyor.

Hasta ve hasta yakınları belediyenin bu uygulamasının anlamlı ve güzel olduğunu belirterek Belediye Başkanı Elif Köse ve ekibine teşekkür ederken, uygulamanın moral verdiğini ifade ettiler.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise; “ Sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönüle olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz projelerden birisi olan hasta ziyaretlerimizde de hemşerilerimizin ihtiyaçları olup olmadığını soruyor, ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler takdim ediyoruz. En büyük mutluluğumuz ise bizlere olan olumlu geri dönüşler. Bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar, hasta yakınlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR