Reklam

Hasretle Beklenen Cumhurbaşkanımız Cuma Günü Rize'de

Hasretle Beklenen Cumhurbaşkanımız Cuma Günü Rize'de

Hasretle Beklenen Cumhurbaşkanımız Cuma Günü Rize'de
20 Ağustos 2019 - 21:05

Kıymetli Rize halkı Milletvekilliği seçiminden sonra Rize'nin 3 Milletvekili ne yaptı hangi yatırımları ve çalışmaları Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'ye geldiklerinde gösterecekleri yakından takip ediliyor .
Tutturmuşuz Salaha tüneli Ovit tüneli havaalanı ya zati bunların temelleri çok öncelerden atıldı siz bunların üzerine ne kata bildiniz geçmiş dönem vekillerin çalışmalarına ayda bir gelip resim çektirip ve etkinlik şölenlerine katılıp ortadan kaybolan Rize vekillerini ilçelerde gören varmı bu vekiller sadece 2 veya üç ilçenin vekilimi nerde hizmet yapıyorlar rize'ye iş imkanı acil lazım Rize'ye doktor acil lazım Rize'ye çocuk Onkolojisi acil lazım.
Rize'de bir hasta anca telefon randevusuyla 1 ay sonra ya gün ala biliyor nerde bu temsilcilerimiz neden birim kurum yetkilerini bir araya gelip bu sorunları ortadan kaldırmıyorlar neyi bekliyoruz seçimlerden sonra bu vekiller oy aldıkları veya alamadıkları ilçelere gidip ziyaretde bulunmuyor.
 Rize genelinde bunları gören varmı burdaki bizlerin yapmış olduğu açıklamalar önceden malum guruplar herşeye engeldi Rize'de çalışma yapılamıyordu tüm kadroyu boşalttılar evet şimdi tam güç ve yetki sizlerde sizler ne kata bildiniz Rize' mize. Hani herşey mükemmel olacaktı adam ayırma guruplaşma asla olmayacaktı neden toplantı veya Rize genelinde ortak fikirler alınması için toplantılara sadece her zamanki gibi bir kaç tane stk temsilcisi var peki Rize'deki  750. nin üstünde  stk lar ne iş yapıyor neden bunların kapıları çalınmıyor herkesden fikir alınmıyor aynı stk temsilcileri heryerde daim oluyor artık elinizi vijdanınıza koyun Rize için her alanda eğitim ,kültür ,sağlık  ve insanlığı kapsayacak faydalı birşeyler bırakmanın zamanı Çok dan geldi geçti adam kayırma ayirma işlerine son verip her ilçeden hizmet çalışkan başarılı olan kişileri il toplantılarına çağırıp ilçelerde sorunların çözülmesi için fikirler masaya yatırılması lazım.
Evet Reis geliyor Rize için hangi projeleri verceginizi yakından takipcisi olacağız göz boyama devrine son verip RİZE İÇİN EL ELE VERİP ÇALIŞMA ZAMANI ÇOKDAN GELMİŞ GEÇİYORDUR .

YORUMLAR