Reklam

Hasan Karal`dan 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı nedeniyle 24. 25. ve 26. Dönem Rize Milletvekili Demokrasi ve Atılım Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karal kutlama mesajı yayınladı.

Hasan Karal`dan 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı nedeniyle 24. 25. ve 26. Dönem Rize Milletvekili Demokrasi ve Atılım Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karal kutlama mesajı yayınladı.

Hasan Karal`dan 19 Mayıs Mesajı
19 Mayıs 2020 - 09:58

Ülke gençliğinin kendisine verilen değere bundan önce de olduğu gibi bundan sonra en iyi şekilde karşılık vereceğine inancını yineleyen Hasan Karal, “Geleceğimizin ışığı gençlerimizdir.
Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Geleceğimizi sağlam temellere oturtursak o kadar sağlam ve kararlı bir şekilde yolumuza emin adımlarla ilerleriz. Bunun için olmazsa olmazımız gençlerimizdir.” Dedi.
Hasan Karal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi
 
Sevgili Gençler,

19 Mayıs, bir kahramanlık destanıdır. Bu destan Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde silah arkadaşları, milli iradeye inanmış ve gönül vermiş, milli mücadele ruhuyla ülkesini ve geleceğini canı pahasına savunanlar tarafından yazılmıştır.
Bu destan şunu gösteriyor ki, karşımızda hangi güç durursa dursun milli iradeye inanmış kişiler bu gücün yok edicisi olacaktır. Bu destan şunu gösteriyor ki, milletçe tek vücut olduğumuzda neleri başarabileceğimizi herkes bilmektedir. 19 Mayıs, kahramanlık destanımızın başlangıcıdır.
19 Mayıs ve sonrasında kazanılan zaferlerimizle tüm dünyaya gücümüzü gösterdik. 19 Mayıs siz gençlerimize armağandır. Aydınlık geleceğimizi sizlerle inşa edeceğiz. Sizlerle inşa ettiğimiz her şeyin temeli sağlam olacaktır. Biliyoruz ki, ülkemizin kalkınmasında engin bilgi ve tecrübelerinizle, akademik kariyerinizle, örnek yaşantınız ve karakterinizle kilit rol oynayacaksınız. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle aziz vatanımıza göz diken hainlere karşı ilk sizler karşı durdunuz. Bu asil, dik ve kararlı duruşunuz sayesinde düşmanları ülkemiz üzerinde hain emellerine ulaşamışlardır. Vatanımıza çıktığınız sahiplik duygusu, bayrağımıza duyduğunuz saygı, devletimize olan bağlılığınız ile milletimiz sizinler hep gurur duymuştur ve bundan sonra da gurur duymaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için can veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum dedi.

YORUMLAR