Reklam

HAMİDİYE PAZARYERİNİN TEMELİ ATILIYOR

DÜZCE MODERN PAZARYERİ ÇALIŞMALARINDA ÖRNEK KENT KENDİ ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK

HAMİDİYE PAZARYERİNİN TEMELİ ATILIYOR

DÜZCE MODERN PAZARYERİ ÇALIŞMALARINDA ÖRNEK KENT KENDİ ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK

HAMİDİYE PAZARYERİNİN TEMELİ ATILIYOR
30 Mayıs 2023 - 15:01

Düzce Belediyesi Hamidiye Mahallesi için planlanan kapalı pazaryeri projesinin temel atma çalışmalarına başlıyor. Belirlenen bölgede hazırlıklar tamamlandı, düzenlenecek davetle temel atma töreni gerçekleştirilecek.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yakından takip ettiği modern pazaryeri projelerine bir yenisi daha ekleniyor. 5 mahalle için planlanan pazaryeri projesinin ilki Aziziye mahallesinde tamamlanırken,sırada Hamidiye mahallesi için hazırlanan projenin yapımına başlanacak. 2 bin 337 metrekare alan için projelendirilen modern kapalı pazaryeri 140 tezgah kapasitesine sahip olacak. Daha çok şehrin kuzeybatıkesiminden rağbet görmesi beklenen pazaryeri kapasitesi dolayısıyla hem temiz hem de düzenli alışveriş noktalarından biri haline gelecek. Çatısında bulunan güneş panelleri sayesinde modern pazaryerinde tezgahaçan esnaflar elektrik ihtiyacını buradaki hat üzerinden sağlayacak. Böylece modern pazaryeri kendi enerjisini kendisi üretecek, doğa dostu sistemi ile çevresine örnek teşkil edecek.
İHALESİ 11 NİSAN’DA YAPILDI, TEMEL ATMA 31 MAYIS
Proje ihalesinin 11 Nisan’da yapılması ile birlikte vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Düzce Belediyesi ekipleri alan üzerinde temel atma hazırlığını tamamladı. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün 31 Mayıs’ta temel atmatöreni yapılması talimatıyla birlikte organizasyon için de hazırlık yapılmaya başlandı. Temel atma töreni Hamidiye mahallesinde bulunan mevcut pazaryerine sınır alanda 31 Mayıs saat 14:00’de yapılacak.