Reklam

Halk Masası; “Çözüm Üretiyoruz”

Halk Masası; “Çözüm Üretiyoruz”

Halk Masası; “Çözüm Üretiyoruz”
16 Ekim 2019 - 17:22

Safranboluda yaşama bilincini geliştirmek ve kent kimliğinin oluşmasında izlenecek iletişimde halkla ilişkiler faaliyetlerinin önemi büyüktür. Şeffaf, etkili ve etkin iletişim yollarıyla belediyenin kurumsal kimliğinin, imajının ve itibarının güçlendirilmesini sağlayan Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren " Halk Masası " Safranboluda yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın, resmi kurumların, sivil toplum kuruluşlarının, Belediyemize olan talep, istek ve şikayetlerini kayıt altına almakta ve ilgili müdürlüklere ileterek çözüme kavuşturulması noktasında görevlerinde uzman, güler yüzlü personelleriyle 7 gün 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Safranbolu’da yaşayan vatandaşlarımız görüş, öneri ve şikayetlerini, Belediyemizin 1. katında bulunan " Halk Masası " birimine şahsen, alo 153 hattı üzerinden telefonla veya www.safranbolu.bel.tr adresinde bulunan " Halk Masası " bölümündeki mail adresi aracılığı ile iletişime geçerek yapabilmektedirler.

Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse Halk Masası Birimiyle ilgili şu açıklamaları yaptı;
"Göreve geldiğimiz andan bu güne kadar Halk Masasına 3798 vatandaşımız çeşitli konulardaki talep istek ve şikâyetlerini iletmişlerdir. Vatandaşlarımızın talepleri Halk Masasında görev yapan personeller tarafından kayıt altına alınarak Belediyemizdeki ilgili müdürlüklerle koordinasyon içerisinde çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Gerek ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımız, gerekse ilçemiz dışından ziyarete gelen vatandaşlarımızın Halk Masası Birimi ile ilgili, güleryüzlü ve samimi hizmet karşılığındaki memnuniyetleri, vatandaşlarımızla kurmuş olduğumuz iletişimimizin her geçen gün kuvvetlendiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. İlçemize hizmet kalitemizi her geçen gün daha da yükseltmekte, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin çalışma azmini daha da artırmaktadır.”
 

YORUMLAR