Reklam

“Haftanın Her Günü, Günün Her Saati”

“Haftanın Her Günü, Günün Her Saati”

“Haftanın Her Günü, Günün Her Saati”
06 Kasım 2019 - 15:34

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin mesaisi gün doğmadan başlıyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri çöp konteynerleri ve çevresinde kapsamlı temizlik çalışmaları yapıyor.

Sabahın erken saatlerinde İlçe genelinde çöp konteynerleri, kaldırımlar, cadde ve kapsamlı temizlik çalışmaları yapan personeller, titiz çalışma prensipleri ile ilçe halkının da memnuniyetini kazanmış durumdalar.

İlçe genelinde devam eden temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyorlar. Kaynakların verimli kullanılması, vatandaşların memnuniyeti ve ihtiyaçların hızla karşılanması prensibi ile hareket eden ekiplerimiz, İlçemize bağlı 40 mahallemizde yürüttükleri kapsamlı temizlik çalışmalarına gün doğmadan başlıyor. Haftanın her günü, günün her saati sloganı ile görevlerini başarıyla yürüten ekiplerimiz tertemiz bir Karasu için çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar” dedi.
 

YORUMLAR