Reklam

Gündoğdu "Ferizli'ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz"

Gündoğdu "Ferizli'ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz"

Gündoğdu
29 Mart 2024 - 12:46

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu Gölkent Mahallesinde büyük ilgi gördü. Milletvekili Ertuğrul Kocacık’ın da katıldığı programda Gölkent’e müjdeler veren Gündoğdu, “Yeni dönemde de Ferizli’ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

GÖLKENT’TE GÖVDE GÖSTERİSİ

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ile birlikte Gölkent Mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı. Mitinge ayrıca AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, ilçe yönetimleri, önceki dönem belediye başkanları ve meclis üyeleri, yeni dönem aday meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gölkent’in adeta bağrına bastığı İsmail Gündoğdu ve Ertuğrul Kocacık yoğun ilgi görürken, miting Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüştü.

 

“SALEP YETİŞTİRME PROJESİ BÜYÜK KAZANIMLAR SAĞLAYACAK”

Mitingde konuşan Ferizli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Hamdolsun Gölkent bugün bizin yanımızda, tümü gücü ile bizi destekliyor. 5 yılda yaptığımız eser ve hizmet siyasetinin meyvelerini o güzel destekleriniz ile aldığımız için hepinize teşekkür ediyorum. Gölkent Mahallemize tüm Ferizli’de olduğu gibi bu dönem hizmetlerimizi arttırdık. Çocuklarımız için kapsamlı bir çocuk oyun grubu kurduk. Önümüzdeki dönem Göl Mevkii'nde çocuk oyun parkı kuracağız. Yine bu bölgede katma değeri yüksek olan salep yetiştiriciliği projesini başlattık. Kültür Ortamında Salep Yetiştiriciliği ve İşlenmesi projemiz Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi ve Bakanlığın hibe programına dahil edildi. Üretilen salep yumruları için Gölkent Mahallemizde belediyemize ait binada kurutma ve işleme tesisi kurduk. Allah nasip ederse buradaki yumruları Nisan-Mayıs hasadında sosyal yardımlaşma vakfınca desteklenen hanımlar üzerinden üretime devam edeceğiz. Aynı arazi üzerinde belirlenen alanlarda üretime devam edecekler. Kurduğumuz tesiste satışa hale getireceğiz. Ekonomik anlamda ciddi kazanımlar olacak” dedi.

 

GÖLKENT’TE ASFALTSIZ ARA SOKAK KALMADI

Gölkent Mahallesinde doğalgaz girmeyen hane kalmadığını ifade eden Gündoğdu: “Mahallemiz altyapının, asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla modern bir görünüme kavuştu. Gölkent’te asfalt atmadık ara sokak bırakmadık. Ara sokak ve merkez ana cadde ile birlikte toplamda 14 kilometrelik güzergah asfaltlandı. Şuan bulunduğumuz meydan da 7 kilometrelik bordür çalışması yapıldı. Gölkentte gerçekleştirdiğimiz şehircilik atılımlarımız Bakırlı, Kusça, Ceylandere ve Nalköy mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla devam edecek ve tüm Ferizli’ye yayılacak. Söz verdik yaptık yine söz veriyoruz ve hepsini yapacağız. 2019’da göreve milletimize hizmetkar olmak için geldik. Yeni dönemde de Ferizli’ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

AKGÖL TURİZME KAZANDIRILACAK

Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni dönemde en büyük projelerimizden biri Akgöl’ün turizme kazandırılması olacak. Projelerimiz hazır. Burada kuş Gözlem Kulesi için ise elektrik ve su hattı çekilerek Akgöl’e değer katacağız. Bölge için çalışmalarımızı 5 yıl boyunca ara vermeden sürdürdük. Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan köprünün güvenliği ve trafik akışının rahatı için genişletme ve sağlamlaştırma çalışması bu dönem yapıldı. Tokat-Gölkent Mahalleleri arasında 5.5 kilometrelik kanal temizliği, Abüdrrezzak'tan başlayıp Gölkent Mahallemizden Sakarya Nehri'ne bağlanan 12 kilometre uzunluğundaki kanalda temizlik çalışması yapıldı. İlk fırsatta da yeni bir temizlik çalışması daha yapılacak. Ferizli eser ve hizmet siyaseti ile, Cumhur İttifakının güçlü iradesi ile kalkınmaya ve güçlenmeye devam edecek.”

 

TARLA YOLLARINA 16 MİLYONLUK YATIRIM

16 milyon TL’lik yatırım ile 23 bin ton malzemeyi tarla yolları buluşturduklarını aktaran Gündoğdu, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 22.5 kilometrelik güzergaha sererek tarla yollarını yenilediklerini ifade ederek traktörleri ile daha önce bu yollarda gitmekte zorlanan çiftlilerin, artık arabalarıyla çok rahat bir şekilde tarlalarına gidebildiklerini kaydetti. Gündoğdu ayrıca “Ferizli İlçe Devlet Hastanesinden başlayarak Gölkent Mahallemizin merkezine uzanan 13 kilometrelik grup yolunun yenilenmesi talebimizi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar ile görüştük. Bu çalışma konusunda da gerekeni yapacağız” dedi.

 

SULAMA PROJESİ MÜJDESİ

Gündoğdu son olarak ise şunları kaydetti: “Bölge halkımızın bir diğer beklentisi de göl havzasındaki ovada sulama sisteminin kurulmasıydı. Aralık ayında Milletvekilimiz Murat Kaya ve Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Genç ile beraber Tarım Bakanımıza yaptığımız ziyarette konuyu gündeme getirdik. Gölkent ovasında sulama sisteminin 2.etabının yatırım programına dahil edilmesi konusunda gerekli talimatı vereceğini dile getirdi. 2024 yılı içerisinde ihaleye çıkacak ve çiftçilerimize hizmete başlayacak. Şimdiden hayırlı olsun.”

 

“İSMAİL BAŞKANIN YANINDAYIZ”

Programda son olarak konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ise şunları ifade etti: “AK Belediyecilik, Gerçek Belediyecilik 22 yıldır sizlerin teveccühüyle devam ediyor. 31 Mart akşamı bu desteğinizi ve bu teveccühünüzü görmek istiyoruz. Ferizli'de 31 Mart akşamı İsmail Başkanım, hem gönüllerinizi inşa etmiş olacak hem de Ferizli'yi inşa etmeye kaldığı yerden devam edecek.

Seçime sayılı gün kaldı. 16 ilçemizin Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza tam destek istiyoruz. İsmail Başkanımızın yanındayız, projelerin takipçisiyiz.”

YORUMLAR