Reklam

Gündoğdu: “Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak”

Gündoğdu: “Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak”

Gündoğdu: “Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak”
13 Mart 2024 - 15:43

Gündoğdu: “Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Ferizli’de 5 senede doğalgazsız mahallemiz kalmayacak. Tüm mahallelerimiz doğalgaza kavuşacak” dedi.

MİLLETVEKİLİ KOCACIK FERİZLİ’DE

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Gündoğdu son olarak programlara AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ile birlikte Ferizli Küçük Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti yaparak, Abdürrezzak Mahallesinde iftar programına katıldı. Ardından ise Ağacık Mahallesinde kahvehane programında vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen da katıldı. Ziyarette ayrıca AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

ESER VE HİZMET SİYASETİ

31 Mart seçimlerinde Ferizli’nin Cumhur İttifakına güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğini ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, “Ferizli’deki bu coşku ve destek 31 Mart zaferini müjdeliyor. İnşallah İsmail Gündoğdu başkanımızla Ferizli’de eser ve hizmet siyaseti güçlenerek devam edecek” dedi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Başkan Gündoğdu ise ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek yeni dönemdeki hedeflerinden bahsetti. Gündoğdu, “Hep birlikte ilçemiz için aşkla çalıştık. Gönül belediyeciliğini Ferizli’nin her noktasına taşıyarak vatandaşlarımızın yanında olduk. Sorunları ertelemedik her zaman çözümün bir parçası olduk. Geldiğimiz noktada da vatandaşlarımızla büyük bir birlik beraberlik içerisinde ortak akıl ve işbirliği ile yola devam ediyoruz. Rabbim birliğimizi daim kılsın” diye konuştu.

DOĞALGAZ SÖZÜ

Gündoğdu, ilçede yapılan doğalgaz çalışmalarından da bahsederek, “Mahallelerimizden doğalgaz konusunda istekleri alıyoruz. 5 yıllık süreçte doğalgaz konusunda Ferizli’de çok önemli mesafe kat ettik. Hayaldi gerçek oldu dedik. Şimdi de diyoruz ki Ferizli’de 5 senede doğalgazsız mahallemiz kalmayacak. Tüm mahallelerimiz doğalgaza kavuşacak” dedi.

YORUMLAR