Reklam

Genel Başkan Basa'dan Miraç Kandili Mesajı

Genel Başkan Basa'dan Miraç Kandili Mesajı

Genel Başkan Basa'dan Miraç Kandili Mesajı
05 Şubat 2024 - 20:51

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa,Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Genel Başkan Basa,mesajında

'' Miraç; Hazreti Peygamberimizin şahsında insanlığa sunulmuş, ulvi bir yükselişin sembolüdür. İbadet, sorgulanma, yenilenme, geleceğimizi aydınlatma fırsatı olan bu gece Yüce Allah’ın huzuruna kabul edilmenin en güzel yollarından biridir.
 
Allah’ın yüksek huzuruna kabul edilen Peygamber efendimizin bu yüce makamda,  onun rahmetine, varlığının özüne, sonsuz kudretine şahitlik anlamında yaptığı kutsal bir yolculuğun adıdır Miraç. 
 
Geleceğimize yön vererek, istikbale giden yolda bizlere ışık tutacak bu gecede yapılan dualar inancımızın, kararlılığımızın ifadesidir. Manevi huzurla dolu böylesine kutsal geceler,  ailemizin, toplumumuzun, milletimizin, devletimizin, birlik ve beraberliğinin devamına vesile ve daha güçlü yarınların başlangıç noktası olarak bizlere sunulmaktadır.   

Bizlere ikram edilen kâinatın parçası yeryüzünde, ülkemiz, milletimiz adına, hedeflerimiz doğrultusunda devlet kurumları olarak yapılan çalışmalarda her türlü desteği vererek yanımızda olan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. 
 
Dualarımızın kabulü,  gönül birliğimizin ifadesi bu mübarek gecenin, bütün inanan yüreklere ebedi bir diriliş getirmesi diliyorum. Tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu günler temenni ediyorum.''ifadelerini kullandı.

YORUMLAR