Reklam

Gedikoğlu Burhaniye İlçe Başkanlığına atandı

Gedikoğlu Burhaniye İlçe Başkanlığına atandı

Gedikoğlu Burhaniye İlçe Başkanlığına atandı
23 Ağustos 2020 - 22:08

Çaykara’nın Eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Balıkesir’in Burhaniye İlçesine AK Parti İlçe başkanı olarak atandı.

2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Aday Adayı olduğu AK Parti’den aday gösterilmeyince Bağımsız Aday olarak girdiği seçimlerde Çaykara Belediye Başkanlığına seçilen Gedikoğlu, 2014 seçimleri öncesinde AK Parti’ye katılmıştı.

Mart 2014’te yapılan seçimlerde Belediye başkan Adayı gösterilmeyen Gedikoğlu, TİSKİ Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı. 2019 yılında yapılan seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan Gedikoğlu, aday gösterilmemişti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama ile Balıkesir’in Burhaniye İlçesi AK Parti İlçe Başkanlığı’na atanan Gedikoğlu, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Gedikoğlu açıklamasında şu ifadelre yer verdi;

"Genel Merkezimiz tarafından hassasiyetle yürütülen süreç ile yapılan değerlendirme ve istişareler sonrasında, Burhaniye AK Parti İlçe başkanlığı görevinin tarafıma tevdi edilmesi dolayısıyla, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir’e, Başkan Yardımcımız Mustafa Köse'ye, İl koordinatörümüz Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin’e, İl Başkanımız Ekrem Başaran’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a, Milletvekillerimiz Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir’e, emeği geçen, refarans olan ve gönülden destekleyen Burhaniye AK Parti ailesine çok teşekkür ederim.

AK Parti; ülkemizin, devletimizin ve milletimizin her daim ayakta olması, her badireden güçlenerek çıkması için sorumluluklarını yerine getirmekten ve fedakârlıktan asla imtina etmeyen bir partidir. Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden salgın hastalığa karşı mücadele verdiğimiz şu günlerde de bizim için esas olan; görevlerimizi ne pahasına olursa olsun eksiksiz yerine getirirken, teşkilatımızdaki işleyişi de sağlıklı kılmaktır.

Önceliğimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın talimatıyla girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmamaktır. Vazifemizin büyüklüğünün bilinciyle en büyük destekçimiz teşkilatımız ve saygıdeğer Burhaniyelilerdir.

Kuruluşundan bugüne davamıza gönül vermiş, partimizin çeşitli kademelerinde yer alan dava arkadaşlarımız ile birlikte onlarında görüş ve önerilerini dikkate alarak kurumsal bir kimlik kazanılması hususunda, alınacak olan karar ve gerçekleştirilecek faaliyetlerde bizlere destek olacaklarında hiç şüphem yok. Bunun bir bayrak yarışı olduğu anlayışıyla her kesimin hissiyatlarına tercüman olamaya çalışacağız.

Biz Burhaniye'de güçlü bir Ak Parti teşkilatı oluşturarak partimizin hizmetlerini gönüllere dokunduracak şekilde anlatarak, 2023 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Şimdi birlik, dirlik ve kardeşlik içinde yeniden yollara düşme vaktidir. Millete hizmet yolunda kardeşliğimizi güçlendirme vaktidir. Bu birlik ve beraberliğin inşallah uzun yıllar sürmesini Ülkemize, Milletimize, Partimize ve Burhaniye'mize hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum "

Namık Kemal Kemal Gedikoğlu kimdir?

1957 tarihinde Çaykara’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Çaykara’da tamamladı. 1977 yılında Ankara Maliye Okulundan mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesini bitirdi. 14.06.1977 yılında Balıkesir Askeri Saymanlığına Muhasebe Memuru, 1979 yılında Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğüne Gelir Memuru olarak atandı. Aynı dairede 1985 yılında gelir Şefi olan Gedikoğlu, 2003 yılında Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Balıkesir ili Burhaniye ilçesinde aday adayı olmak üzere 01.12.2009 tarihinde görevinden istifa eden Gedikoğlu, 29.03.2009 tarihinde yapılan yerel seçimlere bağımsız aday olarak girdi ve Çaykara Belediye Başkanlığına seçildi. 2013 Eylül Ayı’nda AK Parti’ye katılan Gedikoğlu, 11.07.2014 tarihinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Aday Adayı olan Gedikoğlu, seçimlerde aday gösterilmemişti.

YORUMLAR