Reklam

Festival hazırlıkları tamamlandı!!!

Festival hazırlıkları tamamlandı!!!

Festival hazırlıkları tamamlandı!!!
19 Temmuz 2022 - 18:04

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Perşembe günü başlayacak olan ve 4 gün sürecek Türkiye’nin ödüllü en büyük festivali 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi görevli personelle toplantı yaptı, son hazırlıkları koordine etti. Festivalin başarılı olmasında belediye çalışanlarının büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Posbıyık, bu yıl da yurt içinden ve yurt dışından yoğun ilgi gördüklerini belirterek, “Belediye olarak biz hazırız. Türkiye’nin ödüllü en büyük festivalini yine en iyi şekilde yapıp, kentimizin ismini dünyaya haykıracağız. Ereğli halkı festivalini sahiplendi, her türlü desteği veriyor. Dünyanın bir çok ülkesinden festival için Ereğli’ye gelenler var. Geri sayım başladı” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 21-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi son hazırlıkları tamamladı. Başkan Halil Posbıyık, festivalde görev yapacak ekiplerle toplantı yaparak, çalışmaları koordine etti.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen toplantıda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, hazırlıklar konusunda bilgi verdi. Görevli personelin iş bölümleri anlatılarak gerekli planlamalar yapıldı.

BAŞKAN POSBIYIK’TAN PERSONELE TEŞEKKÜR...

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festivalin başarıya ulaşmasında görevli personelin büyük katkısı bulunduğunu belirterek, “Sizlere teşekkür ediyorum, Kdz. Ereğli Belediyesi çalışanları artık bu konuda uzmanlaştı. Başarılı bir festivalin ardında gece temizlikçisinden en üst kademeye kadar görevli ekiplerin büyük katkısı var. Bu yıl da başarılı bir festival geçirmek için tüm hazırlıklarımız tamam, geri sayım başladı, sizlere güveniyorum” dedi.

FESTİVALE YOĞUN İLGİ VAR...                                                                                   

Yurt içi ve yurt dışından festivale yoğun bir ilginin olduğunu söyleyen Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Türkiye’nin ödüllü en büyük festivalini yine en iyi şekilde yapıp, kentimizin ismini dünyaya haykıracağız. Ereğli halkı festivalini sahiplendi, her türlü desteği veriyor. Maddi manevi hiç bir sıkıntımız yok. Dünyanın bir çok ülkesinden festival için Ereğli’ye gelenler var. Çok sayıda telefon alıyorum. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

YORUMLAR