Reklam

Ferizli Belediyesi Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi

Ferizli Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi karara bağlandı.

Ferizli Belediyesi Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi

Ferizli Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi karara bağlandı.

Ferizli Belediyesi Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi
07 Şubat 2022 - 13:47

Meclis gündemine geçilmeden önce Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, son bir ayda gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirerek Meclis’e bilgi verdi.

Belediye meclisinden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan için geçmiş olsun dileğinde bulunarak, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle Sayın Cumhurbaşkanım. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin” ifadelerini kullandı.

Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerden Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüleri de partileri adına söz alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun ve acil şifa temennisinde bulundular.

Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı”

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminde bugün ders başı yapan öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileyerek, “hepimizin, ülkemizin istikbali olan kıymetli öğrencilerimize ikinci eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum. Evlatlarımızı en iyi eğitim bilgileriyle donatacak olan öğretmen arkadaşlarımıza her zaman güvendik, güveniyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı koşullarda eğitim alabilmeleri için belediye olarak bundan sonra da elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Umut ediyorum ki sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir eğitim ve öğretim yılını geride bırakırız” dedi.

Ferizli Belediyesi, karla mücadele sınavını başarıyla verdi

Ferizli’nin yoğun kar yağışının etkisi altında başarılı bir süreci geride bıraktığını ifade eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, gecen hafta etkili olan yağışların ardından karla mücadele çalışmalarında özveriyle çalışan ekiplerine teşekkür etti. Başkan Gündoğdu, kar yağışının başladığı andan itibaren tüm ekiplerimizle koordinasyon halinde hareket ederek, süreci başarıyla götürdük. Kar yağışı öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Buzlanma ve buna bağlı olarak olabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürdük. Yaşadığımız süreci değerlendirdiğimizde attığımız adımların ne kadar doğru olduğunu hep birlikte gördük. Karla mücadele çalışmalarında görevlerini en iyi şekilde yapan tüm personellerimizi bir kez daha kutluyorum” dedi.

Mecliste gurubu bulunan siyasi parti gurup sözcüleri de, kar yağışının etkili olduğu süreçte gece-gündüz demeden çalışarak yoğun gayret gösteren Başkan Gündoğdu ve karla mücadele ekiplerine, ilçeye olumsuz durum yaşatmadıkları için teşekkür ettiler.

Dilek ve temennilerin ardından gündem maddelerine geçildi.

“Gündem”

Gündemin birinci maddesinde görüşülen Ferizli İlçesi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı plan hükümlerinde değişiklik yapılmasına yönelik Ferizli Belediye Meclisince alınan 6 Eylül 2021 tarihli kararı ile uygun görülen 1/1000 ölçekli plan hükümleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclisi 13 Aralık 2021 tarihli kararıyla onaylanmış olup, 30 aralık 2021 ile 30 Ocak 2022 tarihleri arasında askı süresi içerisinde Ferizli Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan itirazların görüşülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 31 Ocak 2022 tarihli teklifi oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise mülkiyeti Ferizli Belediyesi’ne ait Gölkent Mahallesi 5 pafta 279 nolu parselden 500 m2 ve Sinanoğlu Mahallesi cami sokaktaki Şehit Gaffar Okkan park alanında 500 m2 kısmın Sakarya AGDAŞ

tarafından teknik hizmetler alanı olarak kullanılmak üzere 10 yıl süre ile kiraya verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Gündoğdu, Ferizli’ye verilen hizmetler ve alınan kararlar noktasında gerekli hassasiyeti göstererek uyum içerisinde çalışan meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR