Reklam

FERİZLİ BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

FERİZLİ BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

FERİZLİ BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
01 Mart 2021 - 16:30

Ferizli Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündeme ait bir madde görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste PKK Terör Örgütü Lanetlendi

Toplantı öncesi gündem dışı söz alan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve mecliste grubu bulunan siyasi partilerin sözcüleri, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından haince şehit edilen 13 vatandaşımızı rahmetle andı ve bölücü terör örgütü PKK'yı lanetledi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, rahatsızlığı nedeniyle Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifa temennisinde bulundu.

Bir aylık çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Gündoğdu, Ferizli için 2021 yatırım programına dâhil edilen ve planlanan proje ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Üç temel kural olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Gündoğdu, öğrenciler için güzel bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ederken, ikinci yarıyılın da eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Gündem

Mart ayı meclisinin tek gündem maddesi olan Mülkiyeti Ferizli Belediyesi’ne ait Devlet Mahallesi 120 ada, 2 parsel üzerinde bulunan üç katlı bina vasıflı taşınmazın birinci katında bulunan 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ile ikinci katında bulunan 31, 32, 33, 34, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ve 25 numaralı bağımsız bölümlerin Adalet Bakanlığı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına 5393 sayılı belediye kanununun 75 inci maddesinin (d) bendine istinaden 25 yıllığına tahsis edilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, verdikleri katkı nedeniyle meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların Ferizli ve bölge için hayırlı olmasını temenni etti.

YORUMLAR