Reklam

Ferizli Belediyesi karla mücadele ekibi önlemlerini artırdı

Ferizli Belediyesi karla mücadele ekibi önlemlerini artırdı

Ferizli Belediyesi karla mücadele ekibi önlemlerini artırdı
15 Şubat 2021 - 16:42

Ferizli’de etkili olan kar yağışı öncesi gerekli hazırlarını tamamlayan Ferizli Belediyesi Karla Mücadele ekibi, ilçe genelinde kar temizliğine başladı. Ekipler, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’nun koordinesinde yolların kapanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması amacı ile ilçe genelindeki cadde ve sokaklar ile mahalleler de kar küreme ve tuzlama çalışmalarına gece saatlerinden itibaren kesintisiz devam ediyor.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ferizli’de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar temizleme çalışmaları kapsamında kar küreme araçlarını tüm mahallelere sevk eden Ferizli Belediyesi, diğer taraftan da don tehlikesine karşı başta ana arterler olmak üzere, tehlikeli noktalarda ve rampalarda tuzlama çalışması yapıyor. Kuvvetli kar yağışıyla birlikte ilgili tüm ekipler kar ve buzla mücadele için sahada görevlendirildi. Ferizli Belediyesi Karla Mücadele Ekibi yağış boyunca yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini arttırdı.

Karla Mücadele Gece-Gündüz Devam Ediyor
Konuya ilişkin açıklama yapan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Yoğun kar yağışı öncesi ekiplerimizi ve araç filomuzu hazır hale getirmiştik. Dün gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz, özellikle trafiğin ve insan hareketliliğinin etkin olduğu noktalarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirirken, ilçe genelinde bulunan tüm mahalleler de bu çalışmalar devam ediyor. Karla mücadele ekiplerimiz gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. İnşallah aldığımız önlemlerle hiçbir sorun yaşamayacağız.” İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR