Elvan, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Akdeniz ilçesinin kent adına önemli bir konumda bulunduğuna vurgu yaptı.
Elvan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere işaret ederek, "Ay yıldızlı bayrak al bayrak altında olup, vatanına, devletine, milletine, ay yıldızlı al bayrağına sadık olan her bir kardeşimizin oyuna talibiz." dedi.
Seçimlerde özellikle kadınlara çok iş düştüğünü belirten Elvan, Toroslar Belediye Başkanı ve MHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile AK Parti'nin Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak için destek istedi.
Elvan, seçimlere kadar sokak sokak dolaşacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Allah'ın izniyle Akdeniz ilçemizi Cumhur İttifakı'nın kalbi haline getireceğiz. Ben buna gönülden inanıyorum. Hep birlikte Allah'ın izni ve sizlerin gayretiyle ev ev, sokak sokak dolaşacağız. Gece ve gündüz demeyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın önemini bu ülkenin istiklali ve istikbali için, vatan, millet, devlet, ay yıldızlı al bayrak aşkı için anlatacağız çünkü her birimiz vatanımıza ve milletimize bağlıyız. Biz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık."
Akdeniz ilçesinin refah kalitesini artıracaklarını belirten Elvan, "Akdeniz işsizlik oranının yüksek olduğu bir ilçemiz. Birçok kardeşimiz iş ve aş bekliyor. Bunların iş ve aş sahibi olması konusunda da gücümüzü birleştireceğiz." dedi.
Tarsus'ta açılışa katıldılar
Elvan ve Karakaya Tarsus ilçesinde de bir kafenin açılışını gerçekleştirdi.
Buradaki vatandaşlarla sohbet eden Elvan ve Karakaya, Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı.
Bu arada, Elvan programı kapsamında, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonrası yaralanan AK Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Döndü Kara'yı evinde ziyaret etti.
Kara'nın sağlık durumu hakkında bilgi alan Elvan, buradaki vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
YORUMLAR