Reklam

“Eski Vali’den Başkan Sarı’ya Ziyaret”

Sakarya Eski Valisi Büyük, Başkan Sarı’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu.

“Eski Vali’den Başkan Sarı’ya Ziyaret”

Sakarya Eski Valisi Büyük, Başkan Sarı’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu.

“Eski Vali’den Başkan Sarı’ya Ziyaret”
18 Temmuz 2019 - 21:55

Sakarya Eski Valisi Mustafa Büyük ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı tarafından, Belediye hizmet binası girişinde karşılanan Sakarya Eski Valisi Mustafa Büyük ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar daha sonra Başkan Sarı’nın makamına geçtiler.
Sakarya Eski Valisi Mustafa Büyük “Bugün Belediye Başkanı İshak Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti düzenledik. Başkan Sarı ile Sakarya’da görev yaptığım süreden beri görüşüp tanışıyoruz. Karasu’da son aylarda gerçekleştirilen çalışmaları takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Umuyorum ki bu çalışmalar neticesinde Karasu daha yaşanılabilir ve daha modern bir kent haline gelecek. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Karasu Belediye Başkanlığı görevine gelen Sayın İshak Sarı’yı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise; “Öncelikle ziyarette bulunan Sayın Sakarya Eski Valimiz Mustafa Büyük’e ve komşu ilçemiz Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’a çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin burada olmasından ve ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Sayın Valimiz, Sakarya’da ki görevi süresince, yaptığı işten heyecan duyan, yeniliklere açık ve bu şehre güzel hizmetler yaptı. Bizlerde, 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte görevimize başladık. Bizim açımızdan bu şehre hizmet etmek, bu şehrin birçok sorununu çözüme kavuşturmak ve birçok eser bırakmak öncelikli hedefimiz. Sayın Valimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR